Estimat af effekten af fraværet af afkrydsningsfelter

Jeg har foretaget et estimat af skadevirkningen af de fraværende afkrydsningsfelter på valgsedlerne ud for Frihedslisten ved valget til Københavns Kommune i går. Beregningen viser, at det er muligt, at fraværet af afkrydsningsfelter har været netop det, der har forhindret Frihedslisten i at få en plads i byrådet.

I følge de officielle tal fik Frihedslisten i alt 1.117 stemmer i Københavns Kommune svarende til 0,4 %. Ved sidste kommunalvalg var det nødvendigt med 1,8 % af stemmerne for at få en byrådsplads. Frihedslisten manglede således 3.909 stemmer for at få en plads.

Ved valget i går var der i København 4.644 blanke stemmer og 860 ugyldige stemmer, dvs. 5.504 stemmer i alt, der kunne rumme nogle af de stemmer, som ellers ville være gået til Frihedslisten. Det ville kræve 71 % af de blanke eller ugyldige stemmer.

Det er således dokumenteret, at fraværet af afkrydsningsfelter kan have forhindret Frihedslisten i at have fået en plads.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kaoticband
onsdag, 17 november 2021, 12:15 12:15

Jeg tror på det vil lykkes, der vil blive flere og flere som ser løgnen fra regeringen

thomas69
onsdag, 17 november 2021, 20:00 20:00

De har nok 1000 tricks i posen af den slags. Det er en del af deres livslange mindset. Men man bliver tit overrasket alligevel, ik’. Det her med at holde fast i erkendelsen, at psykopater virkelig findes og er aktive derude.