Politianmeldelse af Københavns Kommune for valgsvindel

Åbent brev til Københavns Politi.

Jeg ønsker hermed at anmelde Københavns Kommune for valgsvindel i forbindelse med kommunalvalget i går.

Jeg ønsker, at Københavns Politi skal indlede en efterforskning for at undersøge mistanke om, at en eller flere personer i Københavns Kommune eller en associeret virksomhed intentionelt har fjernet afkrydsningsfeltet ud for mit navn ved Frihedslisten for at forhindre den demokratiske valgproces.

Mere om sagen her: https://perbraendgaard.dk/2021/11/16/demokratisk-skandale-afkrydsningsfelt-ud-for-mit-navn-mangler/

Jeg har ingen konkret person mistænkt, men sandsynligheden for, at hændelsen kan være sket ved en fejl er så lav, at det i sig selv rejser en så stor mistanke, at det bør starte en politiefterforskning for at beskytte vores demokrati.

Med venlig hilsen

Per Brændgaard

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bentehp
onsdag, 17 november 2021, 9:33 09:33

STÆRKT, Per, og helt på sin plads!
🙏HÅBER det fører noget godt med sig!
Pas nu godt på dig selv❣🙏

Marie
onsdag, 17 november 2021, 9:47 09:47

JA! Nu må vi se.. Tror Frimure-Loge-medlemmerne er mere udbredt end jeg først lige antog. De har medlemmer i mange typer erhverv og donerer til forskellige organisationer og hjælpe-organisationer. Men, satan giver ikke noget uden at tage. Min bange anelse er, at der er filtreret sådanne sekteriske medlemmer temmelig mange steder. Kombineret med afpresning etc. Så man kan slippe afsted med stort set hvad som helst. Jeg er ser dog, trods skandalens omfang, en værdi i, at sandheden om diktaturet kommer til udtryk i denne såkaldte “fejl”. Tak for alt du gør, det er så uvurderligt vigtigt!