Folkets eksperter kan hjælpe politiet med at genskabe SMS’er

Åbent brev til Politiets Efterretningstjeneste

Jeg kan forstå, at I eller jeres kollegaer et andet sted i politiet har opgivet at genskabe Mette Frederiksens slettede SMS’er.

Jeg har forhørt mig i mit netværk, og jeg kender flere blandt Folket, der er parate til at overtage efterforskningen, nu hvor I har givet op.

Det må også være svært at skulle efterforske sin egen chef – statsministeren er jo jeres øverste chef – så det vil også være gavnligt for folkestyret, hvis efterforskningen af mistankerne om Mette Frederiksens kriminalitet flyttes fra politiet ud til en folkestyret enhed.

Vi er flere, der arbejder på at etablere Folkets Efterretningstjeneste som en decideret organisation, der kan tage over, hvor politiet mangler kompetencer eller habilitet. Det burde ikke være nødvendigt, men sagerne hober sig op, der viser, at det er bydende nødvendigt med en Folkets Efterretningstjeneste finansieret af og arbejdende for Folket.

I er velkommen til at kontakte mig, hvis jeg skal sætte jer i forbindelse med eksperter, der kan genskabe Mette Frederiksens slettede SMS’er.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
torsdag, 18 november 2021, 14:16 14:16

👍 👌 Ja, det er umuligt at tro på, at de sms-er ikke kan genskabes.
Krammer 😘 🤗
Hanne