Statsstøttet udskamning af uvaccinerede er også en form for vaccinetvang

Danmark er blevet et land, hvor staten og de store virksomheder støtter den systematiske udskamning af en minoritet: de uvaccinerede. Eller rettere: Dem, der ikke har taget den såkaldte vaccine mod den såkaldte covid-19-sygdom.

Når jeg skriver ‘såkaldte’, så er det fordi, vaccinen ikke er dokumenteret effektiv og sikker. Enhver med respekt for sin egen krop vil derfor vente, indtil forskningen er kommet ind, før man lader sig indsprøjte med væsker med ukendte langtidsvirkninger. Det er skandaløst, når statens sundhedsmyndigheder går i selvsving og udfører ensidig propaganda for, at alle skal tage “vaccinen” uden at oplyse om evidensgrundlaget og risici. Det betyder, at sundhedsmyndighederne er gået fra videnskab til tro, dvs. i retning af religion. Men det siges jo også, at sundhed er den nye gud, så der er en tendens i tiden, der kan misbruges, og det bliver den så også helt for fuld styrke for tiden.

At tvangen er baseret på sofistikerede metoder i stedet for spændetrøje ændrer ikke ved, at der reelt foregår vaccinetvang i det engang så frie Danmark nu.

Jeg skriver også ‘såkaldte’ om covid-19, da det er en konstruktion baseret på en PCR-test, der ikke er testet for, om den præcist kan måle tilstedeværelse af SARS-CoV-2, ligesom der ikke er nogen klinisk definerende symptomer, der adskiller covid-19 fra andre sygdomme. Det betyder, at folk med brækkede ben osv. tæller med i statistikken over indlagte med covid-19.

Det, der foregår i Danmark nu, med statens propaganda og store virksomheders krav om coronapas er efter min opfattelse reelt en form for tvang, hvor de uvaccinerede tvinges til at lade sig vaccinere mod deres frie vilje. Det sker så primært via socialt pres og nudging ved at gøre det mere og mere besværligt at være usprøjtet og renblodet i det danske samfund. At tvangen er baseret på sofistikerede metoder i stedet for spændetrøje ændrer ikke ved, at der reelt foregår vaccinetvang i det engang så frie Danmark nu.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
torsdag, 18 november 2021, 8:10 08:10

Det er alene et politisk menneske-forsøg…uden nogen fortrydelse…igangsat af de politiske kriminelle foræddere og deres ihærdigemyndigheder af enhver slags…og vedligeholdt af de erklærede koronas-vidner uden for borgen !!