Valgsvindel reducerede mit stemmeantal til 204

De personlige stemmer i Københavns Kommune er nu gjort op. Optællingen viser, at jeg kun fik 204 personlige stemmer. Det er så få i forhold til antallet, der personligt har tilkendegivet overfor mig, at de ville stemme på mig, at jeg må konkludere, at valgsvindlen har haft den tilsigtede virkning: at forhindre mig i at … Læs videre Valgsvindel reducerede mit stemmeantal til 204
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kaoticband
torsdag, 18 november 2021, 7:25 07:25

Jeg er helt enig! Der burde komme en sag ud af det, men på den anden side, her tror jeg virkelig det er vigtigt at vælge sine kampe med omhu. Vi ved heller ikke, at sku 5000 ha stemt ku de jo i og for sig smide dem i skraldespanden. Kan man trække folk rundt i managen med Ko Ro Na så er det nu nok som at klø sig et vist sted og fjerne stemmer.
Jeg vil klart komme hurtigt videre og bruge den energi på at udtænke nye strategier for overlevelse. Men ja, i know, it is tough.

Jytte Dahl
torsdag, 18 november 2021, 8:13 08:13

Der findes ikke demokrati i et diktatur…

Hanne Larsen
torsdag, 18 november 2021, 9:34 09:34

Jeg mener klart, at der skal være omvalg, og ja vi skal vælge vores kampe med omhu. I min verden er denne kamp vigtig at tage, og jeg er dybt taknemmelig for jer, der har modet, evnerne og kræfterne til at tage denne kamp, som jo er for vores alles demokrati – ikke mindst taaaak for dit arbejde Per 🙏❤
Knus og krammer og hav en dejlig dag 🌞😘 💖😍🤗
Hanne

Hanne Larsen
torsdag, 18 november 2021, 14:01 14:01

Ja det er selvfølgelig rigtigt Per 👍
Knus 😘 💜🤗