Kram mod corona – eller corona mod kram?

Kram forstået som alle former for kærlig, behagelig berøring og kropskontakt kan hjælpe til at bekæmpe corona på flere måder. Her er en gennemgang.

Kram øger dannelsen af hormonet oxytocin, der har en kraftfuld antiinflammatorisk virkning. Sundhedsmyndighederne siger, at smitte med det nye coronavirus kan føre til alvorlig covid-19-sygdom, hvis det sætter gang i en voldsom inflammation. Kram er da via oxytocin den naturlige modgift og forebyggelse, der kan sikre, at selvom man bliver smittet med corona og får covid-19, så bliver symptomerne ikke så slemme, da det højere niveau af oxytocin holder inflammationen nede.

Kram frarådes, hvis man vil undgå smitte med corona. Hvis man derimod rent faktisk ønsker at blive smittet med coronavirus, så kan kram hjælpe til det. Smitte med coronavirus er nødvendigt for, at kroppen på naturlig måde kan danne antistoffer og dermed etablere naturlig immunitet. Reglerne for coronapas går i retning af, at man skal smittes med corona hver sjette måned for at bevare sin lovlige adgang til samfundet. Regelmæssig kramning, også med fremmede, kan hjælpe til det.

Fordelen ved kram sammenlignet med andre former for kontakt, der kan give smitte, såsom dyb penetration med inficeret vatpind, er, at der er en større chance for en mindre mængde virus. Det giver immunforsvaret mulighed for at danne antistoffer, uden at man føler sig voldsomt sygdomsramt af den proces.

Kram for din spirituelle sundhed

Kram er også vigtigt for vores spirituelle sundhed. Det bevidste møde mellem mand og kvinde i et langvarigt, helhjertet kram med seksuel tiltrækning kan tænde det indre, åndelige Lys. Det er sundt i sig selv, og det kan gøre det lettere at gennemskue eventuelle forsøg på løgn og bedrag, f.eks. i medierne og fra politikerne, om corona. Hvis man derimod altid holder afstand til andre mennesker, så går man ned i oxytocin og op i frygt, hvorved den naturlige modstandskraft mod både corona som virus og corona som propaganda falder. På den måde bliver de herskende regler og mediernes kommunikation om corona til at fungere som en slags krig mod kram.

Kram skal selvfølgelig altid foregå frivilligt. Især kram der har til hensigt at overføre smitte med coronavirus. Det er vigtigt, at den enkelte så vidt muligt selv bestemmer, hvornår man vil smittes. Timingen er vigtig, da smitte helst skal foregå på et tidspunkt, hvor man befinder sig i en god ernæringstilstand, er nogenlunde afstresset og har tid til at være sengeliggende i nogle dage, hvis immunforsvarets træning måtte kræve det.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
lørdag, 20 november 2021, 15:43 15:43

👍 👌 🙏
Masser af kram til dig – også fysisk forhåbentlig på et tidspunkt 😊😀😘💜🤗