Ny undersøgelse: Covid-vaccinerne mere end fordobler risikoen for akut hjerteanfald + Guide: Dette kan du selv gøre

Regeringen i Danmark og i de fleste andre lande i verden kræver i stigende grad, at man er vaccineret mod covid-19, hvis man vil bevare adgangen til samfundet via et gyldigt coronapas. Det er forståeligt, at du af forskellige grunde kan blive så presset af dette krav, at du til sidst bukker under og tager sprøjten.

Mere og flere forskning tyder på, at forebyggelse af covid-19 ved hjælp af de nye indsprøjtninger svarer til at forebygge covid-19 ved at presse befolkningen til at begynde at ryge cigaretter. Sprøjterne øger betændelse i kroppen, og det kan på kort sigt især ses i form af øget risiko for hjerteanfald. Hvis du også har bemærket, at ambulancerne er begyndt at køre meget oftere, så kan dette være den naturlige forklaring.

De nye, såkaldte covid-19-vacciner, som ikke er vacciner i traditionel forstand, men derimod mRNA-indsprøjtninger, øger risikoen for hjertekarsygdom i markant grad. En ny rapport publiceret i det videnskabelige tidsskrift Circulation den 5. november 2021 viste f.eks., at disse indsprøjtninger fra Pfizer og Moderna i dramatisk grad øger markører for betændelse i indersiden af blodkarrene. Det er bl.a. cytokinet IL-16, der stiger voldsomt, og det er et tegn på inflammation (betændelse). Denne betændelse er en af de fundamentale processer i udviklingen af en række forskellige hjertekarsygdomme – og mange andre sygdomme i øvrigt.

Mere og flere forskning tyder på, at forebyggelse af covid-19 ved hjælp af de nye indsprøjtninger svarer til at forebygge covid-19 ved at presse befolkningen til at begynde at ryge cigaretter.

566 forsøgspersoner deltog i den nye undersøgelse. De var mellem 28 og 97 år med en ligelig kønsfordeling. De blev målt 2-10 uger efter det andet skud vaccine, og resultaterne blev sammenlignet med resultaterne fra samme måling foretaget på de samme forsøgspersoner 3-5 måneder før, de var blevet skudt af vaccinen.

Før vaccinationen var den gennemsnitlige risiko for et nyt akut hjerteanfald på 11 % i løbet af de næste fem år. Vaccinationen medførte en stigning i den risiko til 25 %. Det vil sige mere end en fordobling i risikoen for at få et hjerteanfald. Det kan forklare de mange rapporter om akutte hjertetilfælde hos ellers sunde og raske mennesker i kølvandet på vaccination.

Spis antiinflammatorisk kost, hvis du er vaccineret

Hvis du allerede har taget vaccinen, eller hvis du ikke tror på min udlægning af forskningen, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig fra nu af og resten af dit liv at skifte til en antiinflammatorisk kost og livsstil samt eliminere alle andre risikofaktorer for hjertekarsygdom. Det omfatter, at du lader være med at ryge, lader være med være svært overvægtig, lader være med at være kronisk stresset, og at du spiser en sund og varieret kost med masser af bær, kål og fede fisk. Du kan på den måde øge din chance for, at du kan tåle vaccinen uden at blive ramt af en hjertesygdom. God bedring!

Reference:
Steven R Gundry. Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning. 8 Nov 2021 Circulation. 2021;144:A10712

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments