Corona er den nye løftestang for den internationale kommunisme

Jeg ved godt, at de fleste er skræmte fra vid og sans af den massive propaganda for corona og covid-19, men lad mig alligevel prøve at så lidt fornuft ind i tænkningen om verdenssituationen.

Jeg har studeret både coronaen og kommunismens historie ganske grundigt. Det er min konklusion, at det, der sker i verden nu, er et forsøg på at indføre en global kommunistiske regering. Så længe vores tænkning er lammet af frygt for sygdom og blind tro på udokumenterede vacciner og betalte eksperter, så vil de mørke kræfter have succes med deres store projekt.

Den russiske revolution anført af bolsjevikkerne startede i 1917 og varede i seks år. Ledelsen af bolsjevikkerne var militante zionister, og den såkaldte revolution var reelt folkemord mod det frie folk i Rusland.

Derefter fulgte den kommunistiske revolution i Kina i 1946, der ligeledes var initieret af militante zionister med tilknytning til det globale finanssystem. Centralbankernes absurde monopol på pengeskabelsen er forudsætningen for kommunisme og den fundamentale årsag til de fleste store konflikter og krige i verden i de seneste godt 100 år. Vi får ikke fred og retfærdighed i verden, før vi tør se disse realiteter i øjnene.

I de senere årtier har den kulturelle marxisme ødelagt den naturlige modstandskraft hos folket, så de fleste nu i en oplevet krise som coronaen ikke ser andre muligheder end at blindt adlyde diktaterne fra staten.

Historien viser, at ideologerne og lederne bag både Sovjet-kommunismen og Kina-kommunismen ikke er bange for at slå millioner af mennesker ihjel for at fremme den kommunistiske sag. Der er således ingen grund til at tro, at de heller ikke er bange for at slå millioner ihjel nu for at fremme den kommunistiske sag med at fange os alle via vacciner og coronapas i et nyt digitalt fængsel baseret på et nyt økonomisk system kontrolleret af de zionistisk-kommunistiske centralbanker.

Danmark som kommunistisk coronastat

Coronaprojektet kan dog kun lade sig gøre, fordi det i de senere årtier er lykkedes kommunismen at fusionere fuldt ud med kapitalismen i korporatisme under ledelse af gigantisk store virksomheder. Der er således ikke længere hverken en liberal industri som økonomisk modvægt eller en familieforankret folkeånd som spirituel modvægt til den totalitære, kommunistiske coronastat.

Corona er Kommunisme 2.0, hvor ondskaben er camoufleret som falsk godhed. Udfordringen ved at forsøge at bekæmpe den nye kommunisme er, at propagandaen vil fremstille enhver frihedskæmper som ond, da man går imod den oplevede godhed. Coronapas bliver eksempelvis af de fleste danskere i dag oplevet som et tegn på godhed, selvom det reelt er en central og ondsindet løftestang i den kommunistiske undertrykkelse og kontrol af det frie liv. Denne voksenmobning og udskamning må vi som frihedskæmpere bare lære at leve med og fortsatte kampen for sandhed, frihed og retfærdighed.

PS: Hvis du synes, at sandheden om corona er svær at fordøje, så tag den i små bidder.

Tilmeld
Besked om
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
Aroun(@aroun)
mandag, 22 november 2021, 13:05 13:05

kære per, bare et lille tillæg, synes ikke du nævner, at revolutionen var iværksat af og ledet af Frimurerne (vel det samme som zionister ;)). Lenin var deres ligesom Hitler. Ja, man kan bare se på kommunisternes flag – det er Frimurernes hammer. Samme med DDR- deres emblem var Frimurernes kompas. De skjuler det ikke engang. Men viser os det direkte, hvem der står bag…bare lille en sidekommentar 🙂 for det er jo Frimurernes værk igen, igen, igen bl.a.

“The best way to control the opposition is to lead it.”
Lenin

Aroun
Aroun(@aroun)
mandag, 22 november 2021, 13:07 13:07

den russiske Tzar forbød frimurer-loger…kæft de er grundige de frimurere. ser ud til, de altid opnår deres mål…ved at organisere sig og arbejde sammen vel…det kan man da i hvert fald lære noget af 🙂 dog at arbejde for det gode – SAMMEN

Aroun
Aroun(@aroun)
mandag, 22 november 2021, 18:40 18:40

du har ret per, undskyld det var ikke for at sabotere dit indlæg. selvfølgelig skal folk have info i små bidder, der hvor de befinder sig. det er meget at fordøje ellers på en gang…

jeg ville blot selv ønske, at nogen havde oplyst mig om frimurerne for mange, mange år tilbage, så havde jeg ikke fået så stort et chok her med coronaens indtog, da jeg slet ikke anede, hvor magtfuldt og omfattende et apparatur, der er tale om…

men enig, man skal vælge med omhu, hvordan man formidler viden bredt ud…

sorry…