Corona er den nye løftestang for den internationale kommunisme

Jeg ved godt, at de fleste er skræmte fra vid og sans af den massive propaganda for corona og covid-19, men lad mig alligevel prøve at så lidt fornuft ind i tænkningen om verdenssituationen. Jeg har studeret både coronaen og kommunismens historie ganske grundigt. Det er min konklusion, at det, der sker i verden nu, … Læs videre Corona er den nye løftestang for den internationale kommunisme
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
mandag, 22 november 2021, 13:05 13:05

kære per, bare et lille tillæg, synes ikke du nævner, at revolutionen var iværksat af og ledet af Frimurerne (vel det samme som zionister ;)). Lenin var deres ligesom Hitler. Ja, man kan bare se på kommunisternes flag – det er Frimurernes hammer. Samme med DDR- deres emblem var Frimurernes kompas. De skjuler det ikke engang. Men viser os det direkte, hvem der står bag…bare lille en sidekommentar 🙂 for det er jo Frimurernes værk igen, igen, igen bl.a.

“The best way to control the opposition is to lead it.”
Lenin

Aroun
mandag, 22 november 2021, 13:07 13:07

den russiske Tzar forbød frimurer-loger…kæft de er grundige de frimurere. ser ud til, de altid opnår deres mål…ved at organisere sig og arbejde sammen vel…det kan man da i hvert fald lære noget af 🙂 dog at arbejde for det gode – SAMMEN

Aroun
mandag, 22 november 2021, 18:40 18:40

du har ret per, undskyld det var ikke for at sabotere dit indlæg. selvfølgelig skal folk have info i små bidder, der hvor de befinder sig. det er meget at fordøje ellers på en gang…

jeg ville blot selv ønske, at nogen havde oplyst mig om frimurerne for mange, mange år tilbage, så havde jeg ikke fået så stort et chok her med coronaens indtog, da jeg slet ikke anede, hvor magtfuldt og omfattende et apparatur, der er tale om…

men enig, man skal vælge med omhu, hvordan man formidler viden bredt ud…

sorry…