Henrik Qvortrup og Ekstra Bladet taler med to tunger

Henrik Qvortrup er chefredaktør på Ekstra Bladet, og han har skrevet flere ledere med kritik af regeringens coronapolitik. For nylig skrev han en ny leder, der har givet mange frihedskæmpere håb om, at mainstream-pressen er begyndt at vågne op.

Det er dog desværre mit indtryk, at Henrik Qvortrup og Ekstra Bladet taler med to tunger og ønsker at nå ud til to forskellige målgrupper samtidig. Henrik Qvortrup giver i ledere udtryk for, at han er coronakritiker. Så vidt jeg er orienteret, så er manden tilhænger af coronavaccinerne og selv fuldt vaccineret. Det er selvfølgelig hans private sag, hvad han vil sprøjte ind i sin krop, men det er alligevel et vink med en vognstang om, hvor dybt kritikken er forankret i krop, sjæl og intellekt.

Det største problem med Ekstra Bladet er, at de fortsat bringer ensidig propaganda for den herskende fortælling om coronaen. Det nytter ikke noget, at chefredaktøren hyggebrokker sig i lederartikler af og til, hvis resten af mediet afstår fra kritisk journalistik og i stedet fortsat giver den fuld gas med den regeringsstøttende propaganda. Det er at tale med to tunger, og det vil i bedste fald blot skabe forvirring hos læserne, ligesom det vil lokke frihedselskere og sandhedssøgere ind på Ekstra Bladets hjemmeside, hvor de så efter at have læst Qvortrups leder kan blive hjernevasket af propagandaen.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments