Ekstremt skræmmende propaganda for vaccinetvang i B.T.

B.T. har overgået sig selv i propaganda for covid-19-vacciner i dag, eller rettere i går aftes. Journalist Cordelia Weber udgav i går kl. 21:23 en artikel med overskriften Derfor indfører Østrig vaccinationskrav – så voldsomt belaster de uvaccinerede hospitalerne. Artiklen er den hidtil mest ekstremistiske og skræmmende propaganda for vaccinetvang, jeg har set i den … Læs videre Ekstremt skræmmende propaganda for vaccinetvang i B.T.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Satyadharma
tirsdag, 23 november 2021, 17:26 17:26

Hej Per, hvorfor går du ikke ind med nogle saglige argumenter i dit brev til journalisten? Det kunne være et studie eller en ekspert, der siger noget andet. Du kunne i det mindste mod argumentere på de mest kritiske punkter. Du kommer ingen vegne med det andet, de her folk skal vækkes med viden, ikke følelser.