Ekstremt skræmmende propaganda for vaccinetvang i B.T.

B.T. har overgået sig selv i propaganda for covid-19-vacciner i dag, eller rettere i går aftes.

Journalist Cordelia Weber udgav i går kl. 21:23 en artikel med overskriften Derfor indfører Østrig vaccinationskrav – så voldsomt belaster de uvaccinerede hospitalerne.

Artiklen er den hidtil mest ekstremistiske og skræmmende propaganda for vaccinetvang, jeg har set i den statsfinansierede presse i Danmark. Jeg følte mig så truet, mest på min datters vegne, at jeg straks greb mit våben, dvs. mit tastatur, og fyrede denne e-mail afsted:

Jeg kunne huske navnet på journalisten, fra før jeg kom i bad standing som ernærings- og sundhedsekspert i medierne i Danmark. Det er desværre ikke længere tilladt at være kritisk, hvis man vil have taletid og spalteplads som ekspert om ernæring og sundhed i pressen.

Det er faktisk den mest effektive form for propaganda; simpelthen at udelade personer og informationer hvorved den øvrige information kommer til at stå som den reneste sandhed, da den står uimodsagt. Men dette er netop forskellen på journalistik og propaganda.

Følelsen af være parat til at ofre mig selv for mit barn mindede mig om dette opslag, som jeg skrev forleden:

Jeg er sikker på, at mange andre fædre (samt mødre og bedsteforældre for den sags skyld) i Danmark har det på præcis samme måde.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Satyadharma
Satyadharma (@satyadharma)
tirsdag, 23 november 2021, 17:26 17:26

Hej Per, hvorfor går du ikke ind med nogle saglige argumenter i dit brev til journalisten? Det kunne være et studie eller en ekspert, der siger noget andet. Du kunne i det mindste mod argumentere på de mest kritiske punkter. Du kommer ingen vegne med det andet, de her folk skal vækkes med viden, ikke følelser.