Video: Folket rejser sig – og revolutionen bliver ikke vist i fjernsynet

Jeg har netop delt en video på min Telegram-kanal med titlen THE WORLD IS RISING UP. THE REVOLUTION WILL NOT BE TELEVISED.

Videoen er en samling på godt 20 minutter af klip fra folkelige demonstrationer og protester fra hele verden sidste weekend mod tvangsvacciner og den globale regeringens undertrykkende coronapolitik i det hele taget.

Telegram er – indtil videre – uden censur. Du finder min kanal her, som i skrivende stund har 608 følgere.

Corona = Biosikkerhed = Kommunisme 2.0

Mainstream-pressen i Danmark er underlagt censur fra de økonomiske magthavere, der aktivt udfører eller passivt støtter undertrykkelsen af verdens befolkning under dække af corona og biosikkerhed. Det nye paradigme om biosikkerhedsstaten er reelt en moderne udgave af kommunisme. Lad os kalde det Kommunisme 2.0, så vi ved, hvad det reelt er, og hvor dybt og menneskefjendsk ondskaben bag er forankret.

Den folkelige revolution for frihed vil ikke blive vist i dit fjernsyn. Mainstream-pressen i Danmark vil i stedet vise propaganda, der prøver at få dig til at føle, at frihedselskere og uvaccinerede udgør en trussel mod dig. Du skal vide, at dette er løgn, bedrag og manipulation – og desperate forsøg på at spille vaccinerede og uvaccinerede ud mod hinanden, så de reelle magthavere kan fortsætte undertrykkelsen af os alle via klassisk Del & Hersk-strategi.

Vi er alle i samme båd, uanset om vi er vaccinerede eller ej – uanset om vi var hurtige eller langsomme til at opdage det store coronabedrag, løgnepressens medvirken i folkeforførelsen og de velfinansierede (eller velafpressede) “eksperter”. Vi skal ikke skælde hinanden ud. Vi skal i stedet tage hinanden i hånden, stå sammen og kigge op mod den psykopatiske, globale magt og dens håndlangere, der undertrykker os alle.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments