Hvis folket vil, så er jeg Folkefinansieret Folkeoplyser

Ud over bøden på 8.500 kr. for at have kaldt DSB- og politifolk, der opførte sig fascistisk overfor mig på Østerport Station, for fascister, så skal jeg nu også betale 500 kr. til en fond til de stakkels, sagesløse fascister, der blev overfaldet af mine ord.

Jeg har mest lyst til at lade være med at betale og vente på, at politiet kommer og henter mig til afsoning (bøden kan veksles til 10 dages fængsel), men af hensyn til min datter så vil jeg betale bøden, så hun ikke skal døje med dén angst for fascisterne.

Jeg har ikke fået svar fra Procesbevillingsnævnet endnu. Jeg har jo via min advokat søgt om at få lov til at anke til Landsretten.

Tænk sig at leve i et land, hvor man kan komme i fængsel udelukkende for at ytre velbegrundet kritik af magtudøvere i en konkret situation, hvor de klokkeklart krænker de basale frihedsrettigheder.

Jeg er nu helt fallit

Når jeg har betalt bøden, så er jeg helt og aldeles fallit. Jeg har brugt hele min opsparing til at frigøre tid og energi til at kæmpe for vores frihed. Samtidig har Fjenden gjort hvad den kunne for via honningfælde og propaganda at ødelægge mine muligheder for anden indtægt. Det er ikke for at beklage mig. Det er blot en konstatering.

Min økonomiske situation tvinger mig nu desværre til at foretage nogle omprioriteringer, selvom jeg helst ville gå all in nu på at oplyse folket – inkl. politikerne – om det store coronabedrag. Men jeg bliver nødt til at bruge mere tid og energi på aktiviteter, der kan give mig lidt indtægt. Ellers ender jeg som hjemløs eller på kontanthjælp, hvorved jeg bliver alt for sårbar og afhængig af systemet.

Folkefinansieret folkeoplyser?

Der er dog den mulighed, at jeg via en markant stigning i de frivillige donationer til Sundhedsliberalt Folkeparti bliver en Folkefinansieret Folkeoplyser. Det ville jeg opleve som stærkt motiverende for min fortsatte, fredelige oplysningskamp. Jeg har lyst til at udvide og ikke indskrænke mine aktiviteter i denne tid, hvor den totalitære stat presser ekstra meget på. Jeg vil gerne lave bedre videoer og bruge mere tid og energi på direkte at få politikere, journalister og sundhedsfaglige i systemet i tale.

Det er teoretisk set muligt at blive folkefinansieret folkeoplyser, hvis mange nok overfører et lille beløb hver måned via MobilePay til 335544. Jeg lover, at donationerne går 100 % til min løn, og at min løn ikke bliver højere, end jeg kan betale min husleje, mad og andre fornødenheder, der giver mig den nødvendige tid og energi til mit bidrag til modstandskampen.

På forhånd tak til dig, der vælger at støtte mit arbejde. Jo flere penge, der går ind, jo mere aktiv vil jeg være. Jo færre der kommer ind, des mere tid og energi vil jeg bruge på andre aktiviteter og emner. Så nu er det dig, der bestemmer… Det er trist, at det skal være sådan, men penge er desværre den magt, som vi alle er underlagt.

Flere muligheder for at støtte mig økonomisk:

Tilmeld
Besked om
10 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
torsdag, 25 november 2021, 9:23 09:23

Hej Per Jeg føler med dig i din situation. Desværre tror jeg dette bliver realiteten for flere og flere “frie” mennesker der ikke spiller med på de kriminelle politikers galej. Især hvis de lader sig inspirere af Østrig og kommer med vaccinekrav (pænt ord for tvang) I den situation knækker de fleste ikke vaccineret, men de tilbageblivende vil ende som hjemløse, hvis udsigten er store bøder eller fængsel for manglende vaccination. Eneste mulighed er at gå sammen og hjælpe hinanden, men er min erfaring her er at konsekvenserne endnu ikke er store nok. Derfor går det tit op i egoer… Read more »

torsdag, 25 november 2021, 9:51 09:51

Det er noget skidt. Jeg har overført 200. Ikke meget, og det hjælper dig ikke særlig meget medmindre ca. 40 betaler det samme. Men jeg donerer også til andre, og er selv på røven. Jeg håber flere kommer ind i kampen, så du kan betale den bøde til at starte med. Det er ikke så svært, hvis vi hjælper hinanden, uanset om vi kender hinanden eller ej. Held og lykke.

torsdag, 25 november 2021, 10:04 10:04

Det meget svært at hæve beløbet, jeg har lige været inde og kigge og jeg kan ikke finde ud af og hæve beløbet. Nu overføre jeg noget på Mob pay så kan du evt oplyse hvordan man hæver beløbet på den månedlige overførelse
Mvh
Kim

torsdag, 25 november 2021, 18:15 18:15

Av. Vidste ikke at du er på røven. Du er en af de frihedskæmpere jeg har lært mest af og som jeg synes gør mest gavn, så man må vel til lommerne. PS. Fik lige en god griner over den offerfond.

søndag, 28 november 2021, 18:56 18:56

Er selv på dagpenge men kan forstå at du, og vel også din bedste ven Søren Supersund, mangler til havregryn og gulerødder, så har bidraget med en lille skilling.