Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Video: Min bog fra 2019 er ekstra relevant nu

Jeg bringer her en introduktion til og oplæsning fra bogen ‘Fri – En personlig beretning om illusionernes lænker’.

Bogen kan købes her: https://www.bod.dk/bogshop/fri-per-braendgaard-mikkelsen-9788743000648


Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Sophia Christensen
torsdag, 25 november 2021, 11:14 11:14

Denne bog er SÅ velskrevet, veldokumenteret og relevant, så jeg vil virkelig anbefale alle at læse den. Jeg har købt den på lydbog sidste år, men vil gerne have den på papir. Bestiller en håndfuld – en til mig selv og resten til julegaver.

Marie Sophia Christensen
fredag, 26 november 2021, 18:50 18:50

Velbekomme 🙏🏻☺️💜

Hanne Larsen
torsdag, 25 november 2021, 17:39 17:39

Jeg købte og læste den, blandt andre af dine bøger, for ca. et halvt år siden Per. Jeg er så enig Marie i, at den er SÅ velskrevet, veldokumenteret og dybt relevant – specielt nu. Og netop også, at den er udgivet før coronasindsygen – det ved jeg betyder meget for dem i min omgangskreds, jeg foreslår at læse den 😊 Den er virkelig værd at læse, og ja en god julegaveide 🎄 Jeg er lidt old school hvad bøger angår – synes det er så fedt med fysiske bøger – også dem med kedelige forsider 😀😀 – det er… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x