Tilmeld
Besked om
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie (@marie)
torsdag, 25 november 2021, 11:14 11:14

Denne bog er SÅ velskrevet, veldokumenteret og relevant, så jeg vil virkelig anbefale alle at læse den. Jeg har købt den på lydbog sidste år, men vil gerne have den på papir. Bestiller en håndfuld – en til mig selv og resten til julegaver.

Marie
Marie (@marie)
fredag, 26 november 2021, 18:50 18:50

Velbekomme 🙏🏻☺️💜

Hanne Larsen
Hanne Larsen (@hanne-larsen)
torsdag, 25 november 2021, 17:39 17:39

Jeg købte og læste den, blandt andre af dine bøger, for ca. et halvt år siden Per. Jeg er så enig Marie i, at den er SÅ velskrevet, veldokumenteret og dybt relevant – specielt nu. Og netop også, at den er udgivet før coronasindsygen – det ved jeg betyder meget for dem i min omgangskreds, jeg foreslår at læse den 😊 Den er virkelig værd at læse, og ja en god julegaveide 🎄 Jeg er lidt old school hvad bøger angår – synes det er så fedt med fysiske bøger – også dem med kedelige forsider 😀😀 – det er… Read more »