Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Her er min første, professionelle dokumentar-video

Et af mine vigtigste bidrag til frihedskampen er at oplyse om propaganda. Jeg har skrevet bøger og utallige blogindlæg om emnet. Nu går jeg så videre og gør brug af tidens mest populære medie: den velklippede video.

Jeg er blevet kontaktet af en ung, talentfuld videoklipper, som har tilbudt at hjælpe mig med at producere to videoer om ugen, indtil Danmark er blevet befriet via folkeoplysning. Her er vores første produktion, som jeg selv er meget godt tilfreds med, da den underholder og oplyser samtidig:Tak til Anders Kudsk fra Fly High Productions.

Del gerne og stay tuned!

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x