Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Krav om coronapas svarer til voldtægt og bør straffes på samme måde

Jeg vil – med al respekt for ofre for voldtægt – her tillade mig at sammenligne krav om coronapas med voldtægt. Gerningsindholdet er i begge tilfælde indførelse af en genstand i kroppen imod modtagerens vilje. Krav om coronapas er krav om indførelse af enten vaccinekanyle eller testvatpind i kroppen. Voldtægt er indførelse af penis i […]

Jeg vil – med al respekt for ofre for voldtægt – her tillade mig at sammenligne krav om coronapas med voldtægt. Gerningsindholdet er i begge tilfælde indførelse af en genstand i kroppen imod modtagerens vilje. Krav om coronapas er krav om indførelse af enten vaccinekanyle eller testvatpind i kroppen. Voldtægt er indførelse af penis i […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x