TV2 løber med en halv vind om dødeligheden hos uvaccinerede

TV2 bragte i går en skræmmende historie med overskriften Hver gang 15 dør af covid-19 i USA, er 14 af dem ikke vaccineret. Jeg vil i dette indlæg dekonstruere dén propaganda. Artiklen er uden præcis kildeangivelse, men jeg antager, at det drejer sig om dette studie publiceret i New Scientist den 23. november. Det er … Læs videre TV2 løber med en halv vind om dødeligheden hos uvaccinerede
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søren hansen
fredag, 26 november 2021, 21:07 21:07

Hej. Jeg vil da lige i den forbindelse fortælle om min mor der var syg i et stykke tid med opkast. Vi fik hende overtalt til at ringe til lægen,, lægen kom og konstaterede at hun havde væske mangel og skulle indlægges. Hun kom på ouh Svendborg,, her blev der taget en pcr test som viste at hun havde corona. Hun skulle derfor overflyttes til Odense på deres corona afd. I Odense blev hun lagt på enestue,, personalet kom kun ind til hende når de skulle skifte drop, give mad ol. 3 dage efter blev hun sendt hjem fri for… Read more »