TV2 løber med en halv vind om dødeligheden hos uvaccinerede

TV2 bragte i går en skræmmende historie med overskriften Hver gang 15 dør af covid-19 i USA, er 14 af dem ikke vaccineret. Jeg vil i dette indlæg dekonstruere dén propaganda.

Artiklen er uden præcis kildeangivelse, men jeg antager, at det drejer sig om dette studie publiceret i New Scientist den 23. november.

Det er værd at vide, at New Scientist ikke er et videnskabeligt tidsskrift. Det betyder bl.a., at artiklen ikke har været til kollegial bedømmelse før udgivelse.

Artiklen er baseret på en opgørelse fra COVID Data Tracker fra CDC Centers for Disease Control and Prevention. CDC er heller ikke en videnskabelig organisation, men derimod en politisk organisation under dække af sundhedsfaglighed – nogenlunde svarende til Sundhedsstyrelsen i Danmark.

TV2-journalist Jakob Kjøgx Bohr har fundet eller er blevet guidet til nogle danske eksperter, der siger god for resultaterne fra den amerikanske undersøgelse. Det drejer sig bl.a. om Søren Riis Paludan, som jeg tidligere har afsløret som værende forbundet med World Economic Forum-medlemsvirksomheden Novo Nordisk Fonden.

Der er således god grund til at være skeptisk, inden man overhovedet begynder at forholde sig til indholdet.

Selve indholdet er baseret på det samme sundhedsfaglige bedrag som den øvrige coronavidenskab og -propaganda:

  • Man rapporterer udelukkende dødsfald “på grund af” covid-19 og ikke den samlede risiko for at dø af alle årsager vaccinerede vs uvaccinerede. Vi er nødt til at kende den samlede dødelighed for at kunne foretage en samlet vurdering af disse indsprøjtningers virkninger og bivirkninger. Hvis sprøjterne samtidig øger risikoen for død af andre årsager end covid-19, hvad meget tyder på, så giver det et misvisende og misledende billede, hvis man kun afrapporterer og formidler covid-19-relaterede dødsfald og ikke den samlede dødelighed og sygelighed.
  • Man forholder sig ikke til, at covid-19-konstruktionen er baseret på en udokumenteret test (PCR-testen) og fravær af klinisk definerende karakteristika. Det betyder, at man reelt måler på effekten af vacciner på forekomsten af positiv PCR-test, som ikke nødvendigvis behøver være relateret til forekomsten af hverken et bestemt virus eller en bestemt sygdom.

Jeg ved godt, at det kan være svært at forstå sundhedsvidenskab, men det er vigtigt, at vi hjælper hinanden i denne tid, da sundhedsfaglige misforståelser kan føre til udbredelsen af en totalitær stat, som ingen andre end den øverste magtelite og deres bestukkede eller afpressede håndlangere er interesseret i.

Jeg vil også sende en mail direkte til journalist Jakob Kjøgx Bohr og opfordre ham til, at han ændrer artiklen fra propaganda til journalistik ud fra argumenterne fremført her.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
søren hansen
søren hansen(@soerensteen)
fredag, 26 november 2021, 21:07 21:07

Hej. Jeg vil da lige i den forbindelse fortælle om min mor der var syg i et stykke tid med opkast. Vi fik hende overtalt til at ringe til lægen,, lægen kom og konstaterede at hun havde væske mangel og skulle indlægges. Hun kom på ouh Svendborg,, her blev der taget en pcr test som viste at hun havde corona. Hun skulle derfor overflyttes til Odense på deres corona afd. I Odense blev hun lagt på enestue,, personalet kom kun ind til hende når de skulle skifte drop, give mad ol. 3 dage efter blev hun sendt hjem fri for… Read more »