Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

TV2 løber med en halv vind om dødeligheden hos uvaccinerede

TV2 bragte i går en skræmmende historie med overskriften Hver gang 15 dør af covid-19 i USA, er 14 af dem ikke vaccineret. Jeg vil i dette indlæg dekonstruere dén propaganda. Artiklen er uden præcis kildeangivelse, men jeg antager, at det drejer sig om dette studie publiceret i New Scientist den 23. november. Det er […]

TV2 bragte i går en skræmmende historie med overskriften Hver gang 15 dør af covid-19 i USA, er 14 af dem ikke vaccineret. Jeg vil i dette indlæg dekonstruere dén propaganda. Artiklen er uden præcis kildeangivelse, men jeg antager, at det drejer sig om dette studie publiceret i New Scientist den 23. november. Det er […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x