Covid-19-vacciner kan gøre motion farligt

ZeroHedge, Yaffa Shir-Raz og israelske Real-Time News har set nærmere på antallet af fodboldspillere, der er kollapset i løbet af de seneste måneder. Tallene viser en 5-dobling i forekomsten af pludselig hjertedød blandt FIFA-spillere i 2021.

Hvis vi alene ser på FIFA-spillere, så er hele 183 professionelle atleter og trænere pludselig kollapset siden december sidste år. Heraf er 108 døde. De fleste af de faldne er mænd på 17-40 år. Der er også 23 teenagere iblandt, hvoraf de 16 er døde.

I flere end 80 af tilfældene er det sket under kamp, løb eller træning – eller umiddelbart efter. I de fleste tilfælde er årsagen til kollapset blevet rapporteret som hjertebetændelse (myocarditis eller pericarditits), hjerteanfald eller hjertestof. Den næsthyppigste årsag er blodpropper. Det svarer til de typer af bivirkninger, der er blevet indrapporteret til covid-19-vaccinerne.

Det er min opfattelse, at bivirkninger til covid-19-vaccinerne er den mest sandsynlige årsag til, at fodboldspillere nu er begyndt at falde på stribe. Det vil dog kræve en dybdegående, uafhængig undersøgelse at få et klart svar.

Hvad der efter min mening er endnu mere skræmmende er, det jo så også tyder på, at covid-19-vaccination kan gøre fysisk aktivitet ved høj intensitet farligt for hjertet for os alle. Det har således ikke kun betydning for professionelle atleter, men også for almindelige motionister.

Hvis du er blevet vaccineret, eller hvis du vil vaccineres (igen), så vil jeg anbefale dig at tage den med ro især det første stykke tid efter stikket. Det sundeste er selvfølgelig at blive ved med at takke nej til tilbuddet om vaccine, men der er selvfølgelig en grænse for, hvor meget vaccinepres man kan modstå, før man bukker under for det, der efter min mening reelt er vaccinetvang camoufleret som krav om coronapas nu.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments