Skandale: Vidner i Minkkommissionen må godt lyve!

Claes Theilgaard fra det kritiske medie Indblik.dk har via juraprofessor Frederik Waage afsløret, at vidnerne i Minkkommissionen godt må lyve.

Det understreger, efter min mening, at Minkkommissionen er en farce, der primært tjener til at tilfredsstille den corona- og regeringskritiske del af befolkningen ved at indgyde en falsk følelse af dramatisk retfærdighed.

Det viser også, at uanset hvad konklusionen bliver af Minkkommissionens arbejde, så bør Folket kræve, at Mette Frederiksen & Co. bliver ført for Rigsretten.

Jeg mener desuden, at Mette Frederiksen bør anklages for forbrydelser mod det danske folk ved i samarbejde med regeringsledere i andre lande samt det korrupte WHO m.fl. at have skabt en falsk coronapandemi med sundheds- og økonomisk skadelige løsninger. Den tysk/amerikanske advokat Reiner Fuellmich og sagen mod den tyske stat kan udgøre en oplagt skabelon for en tilsvarende sag i Danmark.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments