Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Hvad er det reelle formål med Coronaen?

Jeg har fået et særdeles relevant spørgsmål fra en ny læser: “Hvis formålet med den globale coronapolitik ikke er at beskytte os mod et farligt virus, hvad er formålet med Coronaen efter din mening så?” Jeg takker for spørgsmålet, og mit svar må nødvendigvis blive spekulativt. Jeg vurderer, at der er flere samtidige formål. Når […]

Jeg har fået et særdeles relevant spørgsmål fra en ny læser: “Hvis formålet med den globale coronapolitik ikke er at beskytte os mod et farligt virus, hvad er formålet med Coronaen efter din mening så?” Jeg takker for spørgsmålet, og mit svar må nødvendigvis blive spekulativt. Jeg vurderer, at der er flere samtidige formål. Når […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x