Et sundt samfund er fri for sundhedstvang

Det var skammeligt at se og læse, hvordan læger og sygeplejersker fra lungeafdelingen på Hvidovre Hospital i TV2 i går medvirkede til at presse danskerne til lade sig stikke af den såkaldte vaccine mod covid-19.

Jeg ved fra en pålidelig kilde, at de på den afdeling KUN tilbyder medicinsk behandling og IKKE specifik ernæringsterapeutisk behandling, hvilket er en katastrofe set i lyset af, at det vi via propagandapressen og den medicinsponsorerede forskning har lært at kalde covid-19 i mange tilfælde reelt er D-vitaminmangel. Dette har jeg samlet videnskabelig dokumentation for i min ernæringsfaglige rapport Ernæring mod covid-19, der er gratis tilgængelig for alle inkl. lægerne og sygeplejerskerne på Hvidovre Hospital.

Det virker på mig som om, at ernæring over flere årtier er blevet reduceret til noget, som man kun må bruge indenfor sundhedsvæsnet i forhold til overvægt, selvom der er SOLID dokumentation for, at ernæringsstatus har gigantisk indvirkning på immunforsvaret, inflammationsforsvaret og dermed også forebyggelse og behandling af alle infektionssygdomme inkl. covid-19.

Selvom det var sandt, som TV2-propagandaen antyder, at vaccination er den eneste metode til at reducere risikoen for en hård omgang covid-19, så bør sundhedspersonale afstå fra denne form for diskriminerende ytringer. Det er simpelthen etisk forkert.

Et sundt samfund er fri for sundhedstvang. Enhver form for sundhedstvang. Det er en menneskeret at udsætte sig selv for risiko for sygdom. Forestil dig, at læger og sygeplejersker udførte den samme form for diskrimination i relation til andre emner:

  • Læger, der brokker sig offentligt over, at patienterne bliver indlagt med fedtlever, som de selv er ude om, fordi de har drukket for meget alkohol: FORBYD JULEØL OG TVING FOLK TIL AT DRIKKE VAND! PS: Det ville World Economic Forum-medlemsvirksomheden Carlsberg næppe acceptere…
  • Læger, der brokker sig offentligt over mange nye type 2-diabetikere, som selv er skyld i det, fordi de har været for fysisk inaktive: FORBYD STOLE OG TVING FOLK TIL AT LØBE 5 KM TRE GANGE OM UGEN! PS: Den form for brok og motionstvang, ville World Economic Forum-partneren Novo Nordisk næppe tillade…
  • Læger, der brokker sig offentligt over, at for mange kvinder ønsker at få foretaget abort, som de jo selv er skyld i, fordi de har haft sex: TVING KVINDER TIL AT TAGE P-PILLER ELLER GØR SAMLEJE UDEN KONDOM ULOVLIGT!

Saglig oplysning om mangfoldigheden af muligheder er vejen frem. Hvis man vil tage vaccinen, så skal man have lov til det. Hvis man vil styrke sit immunforsvar via ernæring og sund levevis, så skal man også have lov til det. Hvis man vil være ligeglad med det hele, så skal man også have lov til det. Sundhed må ikke, som nu med covid-19 og vacciner, blive misbrugt til at indføre et usundt samfund baseret på tvang. Det skal stoppes, og det skal stoppes NU!

Tilmeld
Besked om
guest
9 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 30 november 2021, 13:37 13:37

👍 👌 Godt sagt.
Ja det er så skammeligt og det skal stoppes.
Krammer 😘😍🤗
Hanne

kaoticband
tirsdag, 30 november 2021, 14:50 14:50

Jeg er helt og aldeles enig Per! Og det er ligepræcis det som er hovedet på det gyldne Coronasøm, HVORFOR er regeringen pludselig så interesseret i at redde os mennesker?? De har sku da aldrig givet en fuck, ja undskyld udtrykket.
Hvis de kommer alkoholisme til livs, eller som du skriver aborter etc, så fint, så kan jeg forstå noget, men det helt skudt af at redde nogen med en redningskrans som flere dør af og eller bliver deprimeret og selv ordner det.

Erling
Erling
onsdag, 1 december 2021, 7:38 07:38

Grotesk at det forekommer.
Kost og motion (bevægelse) samt mental velbefindende er alt afgørende for helbredet.

Tilføj så dette https://www.wimhofmethod.com/science så bliver det helt absurd og hører på alt deres vaccine snak.

kasper
onsdag, 1 december 2021, 22:59 22:59

EU kommissionens formand Ursula von der leyen, der går ind for tvangsvaccine til de 150 millioner her i EU som ikke er vaccineret….hun er naturligvis : Member of the Board of Trustees of the World Economic Forum. Ja, det havde alle nok gættet

https://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen