Ny bog er udkommet nu: Potmeditation

Jeg har skrevet en bog om mine personlige erfaringer med at kombinere meditation og cannabis. Den er nu udkommet som e-bog, og den kan købes og downloades i webshoppen her. Den udkommer også snart som lydbog. Bogen er letlæst og består af 12 korte kapitler.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan Aftning
tirsdag, 30 november 2021, 11:59 11:59

Glæder mig til at købe lydbogen..
– i forfatterens egen oplæsning, formoder jeg 😉

Hanne Larsen
tirsdag, 30 november 2021, 13:30 13:30

Tillykke med den Per 😊
Og ja med glæde også på lyd af forfatteren 😊
Knus og krammer 😘 💖🤗
Hanne