Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Den fysiske vaccinetvang kommer tættere på

I vores naboland, Tyskland, er de begyndt at rasle med sablerne. Magthaverne taler nu seriøst om at indføre vaccinetvang, der skal gennemføres med fysisk vold og magt, ligesom de vil forbyde private uvaccinerede at mødes med i forsamlinger privat med andre uvaccinerede. Det er rablende vanvittigt, og det kan kun lade sig gøre, når det […]

I vores naboland, Tyskland, er de begyndt at rasle med sablerne. Magthaverne taler nu seriøst om at indføre vaccinetvang, der skal gennemføres med fysisk vold og magt, ligesom de vil forbyde private uvaccinerede at mødes med i forsamlinger privat med andre uvaccinerede. Det er rablende vanvittigt, og det kan kun lade sig gøre, når det […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x