Den fysiske vaccinetvang kommer tættere på

I vores naboland, Tyskland, er de begyndt at rasle med sablerne. Magthaverne taler nu seriøst om at indføre vaccinetvang, der skal gennemføres med fysisk vold og magt, ligesom de vil forbyde private uvaccinerede at mødes med i forsamlinger privat med andre uvaccinerede. Det er rablende vanvittigt, og det kan kun lade sig gøre, når det … Læs videre Den fysiske vaccinetvang kommer tættere på
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
onsdag, 1 december 2021, 18:52 18:52

Hej Per Du er ikke alene om at mærke manden med leen i nakken. Jeg har vist dette ville komme i flere år og ligesom du oplevet at ingen ville lytte, men et er at vide det i tankerne noget andet er at føle det når det bliver virkelighed. Vi får i min optik ingen mulighed for at eksistere i samfundet og alle der ikke tager sprøjten vil enten ende i fængsel eller blive kørt fallit (intet job, ingen pension og masser af bøder) og ende som hjemløse. De kriminelle politikere ved godt at de fleste knækker inden da. Det… Read more »