Knap 80.000 mennesker besøgte PerBraendgaard.dk i november

Den opdaterede statistik viser, at PerBraendgaard.dk havde 79.020 unikke besøgende i den forgangne måned. Den store stigning i trafikken har øget det gennemsnitlige antal besøgende i de forgangne 12 måneder til 43.503 pr. måned. Kønsfordelingen blandt de besøgende er omtrent ligelig (55 % mænd og 45 % kvinder) med aldersgruppen 45-54 år som den med … Læs videre Knap 80.000 mennesker besøgte PerBraendgaard.dk i november
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]