Knap 80.000 mennesker besøgte PerBraendgaard.dk i november

Den opdaterede statistik viser, at PerBraendgaard.dk havde 79.020 unikke besøgende i den forgangne måned. Den store stigning i trafikken har øget det gennemsnitlige antal besøgende i de forgangne 12 måneder til 43.503 pr. måned.

Kønsfordelingen blandt de besøgende er omtrent ligelig (55 % mænd og 45 % kvinder) med aldersgruppen 45-54 år som den med fleste brugere. Der er langt flere i den ældste aldersgruppe (65+, 22 %) end i den yngste aldersgruppe (18-24 år, 4 %).

De fleste besøgende er fra Danmark (88 %) med flest fra Region Hovedstaden (50 %).

Det er muligt at annoncere på PerBraendgaard.dk og dermed nå ud til den beskrevne målgruppe, der må antages at have en stor interesse for ægte sundhed og personlig frihed.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments