Jeg er bange, meget bange, for Den Totalitære Coronastat

Jeg er bange for, at det, der sker nu i Australien, Østrig og Tyskland, også snart begynder i Danmark.

Jeg er bange for, at de hypnotiserede, maskerede, propagandamasserede, frygtfrosne masser går amok på mig og mine medmennesker. Bare fordi vi ikke vil gå med maske, ikke vil lade os teste og frem for alt ikke vil lade os stikke. Bare fordi vi selv vil bestemme over vores kroppe.

Jeg er bange for, at det ender i lynchstemning, og at politiet ikke kan, vil eller må beskytte os, minoriteten, de udskammede, de udstødte. Bare fordi vi ikke vil have de risikable indsprøjtninger, som propagandaen påstår er nødvendige for at beskytte andre mod en sygdom, som deres indsprøjtninger allerede burde beskytte dem imod, hvis sprøjterne altså virkede som lovet. Det gør de så åbenbart ikke, og det skal så gå ud over os, der fra starten sagde nej tak til propagandabaseret sygdomsforebyggelse.

Jeg er bange for at føle mig som en jøde i Nazi-Tyskland i 1930’erne. Eller som en bonde under Den Russiske Revolution. Eller som en buddhistisk munk i Tibet, da Kommunist-Kina gik amok på dem. Eller som en indianer i Amerika, da europæerne “opdagede” Det Vilde Vesten.

Jeg er bange for, at folk straffer mig, når jeg kalder dem fascister – og at de ikke kan selv kan se, at deres afstraffelse af mig netop beviser min opfattelse af dem og det system, der tillader den systematiske undertrykkelse af anderledes tænkende.

Jeg er bange for dem, der bliver så bange for, at jeg er bange for dem, at de går sammen og går amok og smadrer mig til plukfisk. Ikke fordi jeg er svag, men de er alt for mange og alt for hypnotiserede.

Jeg er bange for, at politiet banker på min dør og tvinger mig i interneringslejr på ubestemt tid. Simpelthen fordi jeg har gjort brug af min ytringsfrihed og formidlet min faglige viden. Simpelthen fordi jeg har været uenig med regeringen. Både den danske og den reelle, hemmelige, globale regering, der har overtaget magten. Jeg er bange for, at danskerne ikke opdager, at vi er besat af en global, udemokratisk, ikke-sundhedsfaglig magt, før det er for sent.

Jeg er bange for, at maskerede mænd trænger ind i min lejlighed og skubber mig ud over min altan, så det ligner selvmord.

Jeg er bange for at blive tvunget til at tage “vaccinen” i fængslet eller interneringslejren.

Jeg er bange for, at min datter en dag føler sig så tvunget af systemet til at tage “vaccinen”, at hun tager den. Jeg frygter, at “vaccinen” slår hende ihjel. Jeg er bange for at miste min datter.

Jeg er bange. Jeg er magtesløs. Jeg frygter det Danmark, som min datter og mine måske engang kommende børnebørn skal leve i. Der er så meget, jeg ville gøre, men jeg har ikke magten til det. Overmagten er for stor.

Jeg giver ikke op. Jeg fortsætter min fredelige frihedskamp, selvom det lige nu virker håbløst – og foregår med livet som indsats.

Tilmeld
Besked om
guest
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kasper
torsdag, 2 december 2021, 13:15 13:15

Du er ikke alene.

Hanne Larsen
torsdag, 2 december 2021, 14:08 14:08

Kære Per. Hvor kan jeg godt forstå, specielt din, og sikkert også andre frontkæmperes angst med de risici det indebærer at være i front. For selv jeg, som ikke er i frontlinjen, så mærke jeg også magtesløshed og ked-af-det-hed over det, der sker i verden nu, og også hvad der yderligere kan komme til at ske i Danmark. Det som forhindrer mig, bare i min situation minus maske, minus test, minus indsprøjtning, er min stærke tro og spiritualitet. Jeg har i mange år bedt til de højere magter – Jesus Kristus, Mestre, Engle, Guider og andre fra Lyset om masser… Read more »

Hanne Larsen
torsdag, 2 december 2021, 15:46 15:46

Ja det ved jeg Per, at du også har din spiritualitet som rød tråd, og ja jeg er fuldstændig enig i, at vi er mennesker og at det er supervigtigt, at vi også tillader alle følelser at komme ud også de svære. Tro mig, at hvis tårer var guld havde jeg været mangemillionær med alle de år jeg har arbejdet med følelser 😀😀😀
Tusind tak for dig 🙏
Krammer 😘
Hanne

thealer
fredag, 3 december 2021, 10:43 10:43

Jeg er klar på krig og jeg har glædet mig. Lad os se hvem der rammer hinanden med et headshot først