Nyhed: Brevkasse om propaganda

Som en ekstra service til mine abonnenter, så har jeg oprettet en brevkasse, hvor abonnenter kan stille spørgsmål, som jeg vil besvare i nye indlæg i Propagandabloggen.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
claus
claus(@amano)
fredag, 3 december 2021, 6:10 06:10

Kære Per. Som altid tak for din indsats, som jeg dagligt følger. Det fungerer som en daglig mental hygiejne, at lytte og føle fællesskab med en som sætter ord på det som de fleste ikke tør, og se bagom scenerne. Jeg havde en drøm om det danske kronprinse par, Frederik og Mary, som bragte mig healing. Jeg ved at drømme er subjektive, og at de ikke nødvendigvis siger noget om virkeligheden. Men da jeg mediterende lidt på prinseparret efterfølgende, faldt de mig ind at de måske kunne hjælpe verdenen til undsætning. Det min følelse var at de privat er ved… Read more »