Er Jens Rohde blevet fascist? Er KristenDemokraterne blevet satanister?

Jens Rohde, medlemmet af Folketinget, der skifter politisk parti lige så tit, som andre skifter underbukser, er for tiden medlem af KristenDemokraterne. For 20 timer siden postede han dette opslag på Facebook, hvor han hylder vaccinepligt (et andet ord for vaccinetvang): Det fik mig til at tænke: Gad vide, om Jens Rohde er ved at … Læs videre Er Jens Rohde blevet fascist? Er KristenDemokraterne blevet satanister?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
fredag, 3 december 2021, 20:34 20:34

Ja, det er ufattelige, at kunne erklære sig som kristendemokrat og så gå ind for vaccinetvang/pligt – same same 😞😞😞 Og der er desværre en del danskere der synes det samme. Det er uhyggeligt. Vi er godt nok et jaget folk os der nægter at tage sprøjten 🙄
Knus og kram 😘 🤗
Hanne