Ingen omvalg i København: Danmark er ledet af kriminelle!

Den politiske ledelse af Københavns Kommune besluttede på et møde i går aftes, at der IKKE kommer omvalg i København på trods af tydelig valgsvindel.

Afgørelsen kommer desværre slet ikke bag på mig. København og resten af Danmark er ledet af kriminelle. Der er nu ingen anden udvej, end at Folket rejser sig i massive protester og kræver lovlydighed i det politiske system. De mistænkte skal efterforskes, retsforfølges og straffes. Det kommer dog næppe til at ske, så længe Danmark er en coronabesat Bananrepublik. Medmindre altså at Holger Danske vågner fra sin dybe søvn meget snart.

Det er min opfattelse, at fjernelsen af afkrydsningsfeltet ud for mit navn på stemmesedlen må være foretaget med vilje af en person, der dermed har gjort sig skyldig i en kriminel handling. Sandsynligheden for, at det er sket ved en ‘fejl’ for første gang i dansk valghistorie, og at det så netop er sket ud for mit navn, er så ekstremt lav, at kriminalitet er den mest sandsynlige forklaring. Jeg har derfor anmeldt hændelsen til Københavns Politi, som jeg dog heller ikke forventer nogen som helst hjælp fra denne gang. De har ikke engang kvitteret for min anmeldelse.

Jeg udtalte mig om sagen i Radio4 Morgen i dag kl. ca. 8:20.

Tilmeld
Besked om