Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Østrig indfører vaccinetvang – Vil Mette Frederiksen følge trop?

Østrigs forbundskansler Alexander Schallenberg vil indføre vaccinetvang for alle borgere i Østrig fra den 1. februar 2022. Det betyder, at man kan risikere fængselsstraf, hvis man ikke er vaccineret i Østrig. Vil det samme ske i Danmark? Forinden denne fascistiske lov, så havde Alexander Schallenberg også indført en anden ekstremistisk lov: Udgangsforbud kun for uvaccinerede! […]

Østrigs forbundskansler Alexander Schallenberg vil indføre vaccinetvang for alle borgere i Østrig fra den 1. februar 2022. Det betyder, at man kan risikere fængselsstraf, hvis man ikke er vaccineret i Østrig. Vil det samme ske i Danmark? Forinden denne fascistiske lov, så havde Alexander Schallenberg også indført en anden ekstremistisk lov: Udgangsforbud kun for uvaccinerede! […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x