Østrig indfører vaccinetvang – Vil Mette Frederiksen følge trop?

Østrigs forbundskansler Alexander Schallenberg vil indføre vaccinetvang for alle borgere i Østrig fra den 1. februar 2022. Det betyder, at man kan risikere fængselsstraf, hvis man ikke er vaccineret i Østrig. Vil det samme ske i Danmark? Forinden denne fascistiske lov, så havde Alexander Schallenberg også indført en anden ekstremistisk lov: Udgangsforbud kun for uvaccinerede! … Læs videre Østrig indfører vaccinetvang – Vil Mette Frederiksen følge trop?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.