Tysk EU-politiker advarer mod Den Totalitære Coronastat

Den tyske politiker Christine Anderson er medlem af Europa-Parlamentet og i en ny, viral video advarer hun mod Den Totalitære Coronastat.

Hun starter i videoen med at fortælle, at vores engang frie demokratiske samfund er blevet forvandlet til et totalitært regime, der tramper på menneskerettigheder, borgerrettigheder og loven. Det er altså ikke noget, vi skal være bange for kan ske i fremtiden; det ER allerede sket, ifølge Christine Anderson.

Hun siger derefter, at på intet tidspunkt i historien har de mennesker, der tvinger andre til at overholde nye regler, været The Good Guys. Menneskehedens velfærd har altid været tyranernes alibi.

Hun spørger da, om vi ikke indser, at vaccinen ikke beskytter os mod covid. Vaccinen beskytter dog mod at blive undertrykt af regeringen – men kun for nu – for det kan og vil hurtigt ændre sig. Med andre ord: Selvom du tager sprøjten, igen og igen, så vil du stadigvæk blive undertrykt af den totalitære coronastat.

Hun refererer derefter til sin egen nationalitet. Tyskerne spurgte engang deres bedsteforældre, hvordan de kunne se til i tavshed, da et totalitært regime opstod. Alle kunne have vidst det dengang. De skulle blot have åbnet deres øjne, siger Christine Anderson i videoen. Det store flertal valgte dengang ikke at åbne øjnene og ikke at sige fra. Så hvad vil DU fortælle DINE børnebørn? Vil du fortælle dem, at du ikke vidste noget, eller at du bare fulgte ordrer?

Christine Anderson siger, at vi skal forstå, at det ikke handler om at bryde den fjerde coronabølge, men udelukkende om at bryde mennesker!

Hun opfordrer til sidst til, at Folket rejser sig mod den totalitære regering NU.

Jeg kan ikke sige andet, end at jeg er enig med Christina Anderson. Jeg kan dog tilføje, at jeg har den dybeste respekt for hendes mod til at ytre sig så klart og tydeligt som i denne video.

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kaoticband
tirsdag, 7 december 2021, 14:03 14:03

Ja, spændende at følge hende. Sådanne frihedskæmpere forsvinder som oftest på den ene eller anden måde. Meget præcist formuleret, tråden til hendes bedsteforældre. Måske tør folk som bliver vaccineret i vore dage ikke se. Det kræver også mod og en mulig depression at åbne øjenene helt ind til sjælen, kernen af os selv.

Aroun
tirsdag, 7 december 2021, 16:20 16:20

Jeg ved ikke, om Putin er deres kontrollede opposition eller hvad. Under alle omstændigheder synes jeg nu, han ofte rammer hovedet på sømmet.

I denne tale siger han meget rammende, at ‘Wokeness’ blot er Marxisme i nye klæder. Der kom ikke noget godt ud af det dengang, og der kommer ikke noget godt ud af det denne gang. Nå, men folk nægter at lære af historiens fejltagelser…

Putin Warns Wokeness is Destroying West: “It Happened in Russia 100 Years Ago, it’s Evil, and it Destroys Values” — Puppet Masters — Sott.net

Aroun
tirsdag, 7 december 2021, 16:23 16:23

på den anden side er han nu selvsagt også i gang med at indføre tvangsvacciner 😉
Skizofreni…