Folketinget vil ikke hjælpe: Hvad gør vi så?

Baseret på responsen på min e-mail til samtlige medlemmer af Folketinget i går, så må jeg desværre konkludere, at der IKKE er nok hjælp at hente der. Udrulningen af Den Totalitære Coronastat vil IKKE blive stoppet af Folketinget. Baseret på mine talrige forsøg på at trænge igennem med saglig information i den statsstøttede mainstreampresse, hvor … Læs videre Folketinget vil ikke hjælpe: Hvad gør vi så?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Politisk medlemskab per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md, Mdl. donation: 100 kr/md, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 8 december 2021, 12:22 12:22

Svar på spørgsmålet i overskriften:

Vi forstår kernen i problemet som er en voldsom centralisering af magt i samfundet. Derefter sætter vi os ind i hvad der kan decentralisere magten. Vi opdager, at det kan bitcoinopfindelsen. Den sætter vi os herefter mere ind i. Vi opdager, at teknologien er blevet forsøgt kørt af sporet, så den nu lever videre i form af Bitcoin Satoshi Vision (BSV), jf.comment image.

Den teknologi forsøger vi herefter at forstå og udbrede.

Mvh
Steffen Sølling
Grundlægger af https://bitcoinsteffen.com/ i 2015

torsdag, 9 december 2021, 22:32 22:32

Kære Per. Tak for dit store og utrættelige arbejde. Jeg gør alt, hvad der står i min magt på det sted, hvor jeg er i livet. Jeg holder ikke min mund, men øver mig meget i at oplyse på en mere kærlig og omsorgsfuld måde, samtidig med at jeg er frihedskæmper af hele mit hjerte. Det er blevet min nye livsstil. Jeg har mistet rigtig mange tidligere venner, men det føles ikke rigtig som et tab,,, jeg har til gengæld fået mange nye i de grupper, hvor jeg kommer. Gad vide hvor mange frihedskæmpere vi efterhånden er??? I Australien går… Read more »