Podcast med konfrontation af journalister om propaganda

Jeg bringer her en podcast baseret på lydoptagelser fra demonstrationen foran Retten på Frederiksberg i går. Statsminiser Mette Frederiksen afgav forklaring til Minkkommissionen i retten i går.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 10 december 2021, 13:17 13:17

De “unge mennesker” med diverse uddannelser…der arbejder for mafia-medierne…ved ikke at hvad de skal svare…når du konfronterer dem med spørgsmål…De er vant til at styre spørgsmålene…og ikke få stillet spørgsmål…hvor latterligt…Enten er u-intelligensen et krav for at få jobbet i mafia-medierne…eller også er de helt klar over hvad det er for et politisk “projekt”…de er med til at orkestrere…Derfor tør de ikke afsløre det lands-forædderiske job de udfører for magtens PSYKOPATER !!