Podcast med konfrontation af journalister om propaganda

Jeg bringer her en podcast baseret på lydoptagelser fra demonstrationen foran Retten på Frederiksberg i går. Statsminiser Mette Frederiksen afgav forklaring til Minkkommissionen i retten i går.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
fredag, 10 december 2021, 13:17 13:17

De “unge mennesker” med diverse uddannelser…der arbejder for mafia-medierne…ved ikke at hvad de skal svare…når du konfronterer dem med spørgsmål…De er vant til at styre spørgsmålene…og ikke få stillet spørgsmål…hvor latterligt…Enten er u-intelligensen et krav for at få jobbet i mafia-medierne…eller også er de helt klar over hvad det er for et politisk “projekt”…de er med til at orkestrere…Derfor tør de ikke afsløre det lands-forædderiske job de udfører for magtens PSYKOPATER !!