Vær opmærksom på disse tricks ved næste pressemøde

Pressemøderne om corona glimrer jo ved den nærmest totale mangel på kritiske spørgsmål fra de fremmødte journalister.

Det utrænede øre kan måske godt opfatte det som om, at journalisterne gør deres arbejde og rent faktisk stiller kritiske spørgsmål. Men det gør de ikke. Selv deres “kritiske” spørgsmål er effektiv propaganda.

Tricket er, at (1) afstå fra at betvivle evidensgrundlaget for myndighedernes nye anbefalinger og frihedsbegrænsninger, og (2) stille falsk-kritiske spørgsmål til Mette Frederiksen, Søren Brostrøm, Magnus Heunicke & Co. såsom:

  • “Hvorfor lukker I først landet ned nu, så I har vidst i flere uger, hvor slemt det har stået til med smittetallene?”
  • “Hvad har I tænkt jer at gøre ved de lange køer foran landets testcentre?”
  • “Hvorfor er de små børn de sidste, der bliver tilbudt vaccine, når de vel er dem, som vi allerhelst vil beskytte mod covid?”

Ja, det er en god tid at blive klog på propaganda.

PS: Vær også opmærksom på deres brug af tal og grafer. Det er i følge psykologiprofessor Matthias Desmet et centralt virkemiddel i masseformationen. Jo mere absurde graferne er, som f.eks. Henrik Ullums graf fra sidste pressemøde, des mere effektivt virker de, jv. forskningen i masseformation. Ja, det virker tosset, men det er, hvad den psykologiske forskning viser. Og vi kan forvente, at det bliver ved, indtil folket rejser sig massivt i protest mod det kollektive, sundhedsskadelige og frihedsberøvende vanvid.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments