Corona: Epidemikommissionen løfter det nationale risikoniveau

Epidemikommissionen hæver det nationale risikoniveau til 4, det næsthøjeste. Det sker efter, at smitten med corona er øget mærkbart, påstår de. Hvad betyder det egentlig?

Epidemikommissionen bliver omtalt af regeringen og propagandapressen som sundhedsfagligt og uafhængigt. Fakta viser imidlertid det modsatte billede. Meget få af medlemmerne har en sundhedsfaglig baggrund. Det er muligvis kun Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen og Henrik Ullum fra Statens Serum Institut, og de er jo begge i dén grad afhængige af både regeringen og de mistænkte bagmænd (WHO og World Economic Forum). Ingen af medlemmerne af både sundhedsfaglige og uafhængige. Epidemikommissionens anbefaler er således blot et andet udtryk for regeringens anbefalinger, der blot er et andet udtryk for den zionistiske mafias ordrer.

Både Brostrøm og Ullum har i den forgangne uger fortalt direkte usandheder om covid-19 i DR, som de efterfølgende via små pip har indrømmet og trukket tilbage. Det tyder på en ny taktik i propagandaen, hvor besættelsesmagtens talspersoner, her Brostrøm & Ullum, direkte lyver i besættelsesmagtens primære propagandamedie, DR, i bedste sendetid og med maksimal eksponering, hvorefter de undskylder og trækker tilbage. Hvis tilbagetrækningen af løgnehistorien kun ses af 0,1 % af dem, der så selve løgnehistorien, så har denne form for propaganda stadigvæk en effektivitet på 99,9 %. Det tyder dog på en stigende grad af desperationen hos fjenden, og det gør det endnu lettere for dem blandt folket, der har øjne, der kan åbnes at indse, hvad der foregår.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
kasper
kasper(@kasper)
lørdag, 11 december 2021, 13:57 13:57

Ja, hvad skal vi snart sige?

Jytte Dahl
Jytte Dahl(@pensam)
lørdag, 11 december 2021, 14:45 14:45

Jeg har lige set et opslag på fjæset…at folketingspolitikerne i stilhed…har… besluttet at Eu-love…står over grundloven og andre nationale love…Vi er blevet udsat for et kriminelt…LANDSFORÆDDERRI…jeg har efterhånden ikke ord…længere…for disse POLITISKE SLYNGLER og PLATUGLER…der er en del af besættelses-mafiaen !!