Corona: Epidemikommissionen løfter det nationale risikoniveau

Epidemikommissionen hæver det nationale risikoniveau til 4, det næsthøjeste. Det sker efter, at smitten med corona er øget mærkbart, påstår de. Hvad betyder det egentlig? Epidemikommissionen bliver omtalt af regeringen og propagandapressen som sundhedsfagligt og uafhængigt. Fakta viser imidlertid det modsatte billede. Meget få af medlemmerne har en sundhedsfaglig baggrund. Det er muligvis kun Søren … Læs videre Corona: Epidemikommissionen løfter det nationale risikoniveau
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kasper
lørdag, 11 december 2021, 13:57 13:57

Ja, hvad skal vi snart sige?

Jytte Dahl
lørdag, 11 december 2021, 14:45 14:45

Jeg har lige set et opslag på fjæset…at folketingspolitikerne i stilhed…har… besluttet at Eu-love…står over grundloven og andre nationale love…Vi er blevet udsat for et kriminelt…LANDSFORÆDDERRI…jeg har efterhånden ikke ord…længere…for disse POLITISKE SLYNGLER og PLATUGLER…der er en del af besættelses-mafiaen !!