Corona er en ideologisk krig mellem camoufleret totalitarisme og ægte frihed

Kært barn har mange navne. Det gælder også mindre kære børn som f.eks. totalitarisme. Fascisme og kommunisme er historisk set ideologier, der har medført totalitære stater. Kommunisme blev startet af zionister – både i Rusland og i Kina – så zionisme er også et andet navn for det ikke så kære barn. Fascisme, hvor Hitlers … Læs videre Corona er en ideologisk krig mellem camoufleret totalitarisme og ægte frihed
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
Hanne Larsen(@hanne-larsen)
tirsdag, 14 december 2021, 22:41 22:41

Tusind tak for den interessante video Per, og for din, i hvertfald for mig, gode måde du forklarer og koble til nuværende situation. Det giver mening for mig 👍🙏
Knus og krammer 😘 💜🤗
Hanne