Facebook sletter politisk parti uden varsel

Facebook har slettet Sundhedsliberalt Folkepartis facebookside uden varsel.

Det kan muligvis være en del af Facebooks nye censurregler, hvor de kører en endnu hårdere linje mod politiske og sundhedsfaglige ytringer, der går imod den herskende fortælling om corona, covid-19, mundbind, vacciner, osv. Det betyder, at sådan noget som ‘frihed’ og ‘frit valg’ nu de fakto er forbudt at mene i relation til sundhed. Det er i hvert fald yderst vanskeligt at kommunikere budskaberne ud til folket, når censuren er så massiv.

Det er et alvorligt indgreb i de demokratiske grundprincipper for Danmark, når et lovligt og registreret politisk parti på den måde bliver slettet fra danskernes foretrukne sociale medieplatform.

Hvis jeg orkede, ville jeg sagsøge Facebook. Nu vil jeg i stedet koncentrere mig om at sagsøge Københavns Kommunes borgmester for valgsvindel. Ja, det er sgu op ad bakke at være tilhænger af frihed i sundhed i Danmark anno 2021!

Tilmeld
Besked om
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
Hanne Larsen(@hanne-larsen)
onsdag, 15 december 2021, 16:43 16:43

Hold nu op hvor er det simpelthen så langt ude – jeg har snart ikke ord for det vanvid, der foregår😞🤔 Ja, det må du nok sige Per – det er sgu’ op ad bakke at være tilhænger af frihed i sundhed – sørgeligt 😞😢
Kram 😘 💚 Hanne