Facebook sletter politisk parti uden varsel

Facebook har slettet Sundhedsliberalt Folkepartis facebookside uden varsel. Det kan muligvis være en del af Facebooks nye censurregler, hvor de kører en endnu hårdere linje mod politiske og sundhedsfaglige ytringer, der går imod den herskende fortælling om corona, covid-19, mundbind, vacciner, osv. Det betyder, at sådan noget som ‘frihed’ og ‘frit valg’ nu de fakto … Læs videre Facebook sletter politisk parti uden varsel
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
onsdag, 15 december 2021, 16:43 16:43

Hold nu op hvor er det simpelthen så langt ude – jeg har snart ikke ord for det vanvid, der foregår😞🤔 Ja, det må du nok sige Per – det er sgu’ op ad bakke at være tilhænger af frihed i sundhed – sørgeligt 😞😢
Kram 😘 💚 Hanne