Sygdom, også covid-19, handler om lidelse, ikke test

Mens jeg stadigvæk er syg med, hvad der godt kunne være covid-19, og mens jeg bliver mere og mere utålmodig med, at symptomerne forsvinder, så jeg kan være rask og produktiv igen, så irriterer det forvredne fokus på PCR-testen mig mere og mere. Især når man ligger syg med reelle symptomer og reel lidelse, så … Læs videre Sygdom, også covid-19, handler om lidelse, ikke test
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lone G
søndag, 19 december 2021, 9:00 09:00

Når vi igennem små to år har klaget over covid symptomer OG senfølger har standardsvarene været blandt “ frihedskæmpere : Det er influenza,det går over igen,tag C og D vitamin,har du ikke passet på dit immunforsvar,lev noget sundere osv osv
Hvorfor skal det pludselig italesættes anderledes ?
Rigtig god bedring

Silas
søndag, 19 december 2021, 11:24 11:24
Reply to  lone G

Men den viden er også korrekt, jeg er ret sikker på at Per ville skulle indlægges nu hvis han ikke havde et højt niveau af D vitamin i blodet.. det er jo ikke fordi at folk som ikke tager vaccinen nødvendigvis synes det er sjovt at bruge flere måneder på at læse op på dette, men vi har ikke haft andet valg end selv at tage ansvaret nu hvor lægerne jo ikke frem til nu har ville vejlede ift symptomer..

Silas
søndag, 19 december 2021, 11:26 11:26

Det eneste som PCR testen og næse testen siger er om man ud fra en defineret tærskel om antal virus partikler er smitsom her og nu.. intet andet

lone G
søndag, 19 december 2021, 11:43 11:43
Reply to  Silas

jeg taler om tidligere fornægtelse af sygdommen og latterliggørelse af dem der har haft den