Covid: frihed eller tyranni. Du bestemmer.

I denne coronainficerede tid er der rigeligt med underordnede emner at skændes om på kryds og tværs, internt og eksternt.

Lad os holde op med det og i stedet fokusere på det primære: FRIHED.

Dét er det vigtigste skænderi: frihed eller tyranni.

Dét er den vigtigste kamp: kampen for frihed.

Det er i den forbindelse underordnet, hvad du mener eller tror på om virus, sygdom, test, immunforsvar, afstand, isolation, osv. Det vigtigste er, at du kan og vil respektere den enkeltes ret til at bestemme over sin egen krop.

Hvis jeg respekterer din ret til at lade dig vaccinere igen og igen, så skal du også respektere min ret til at spise D-vitaminer igen og igen.

Hvis jeg respekterer din ret til at leve dit liv i social isolation, så skal du også respektere min ret til at kramme med fremmede, så ofte jeg vil.

Hvis jeg lader være med at mobbe dig, så lader du være med at mobbe mig.

Hvis du plejer dit helbred, som du vil, så vil jeg have lov til at pleje mit, som jeg vil.

Hvis jeg tillader dine medier at sprede løgne og propaganda i fred, så vil jeg også have fred til at søge sandhed og frihed i min journalistik.

Hvis vi tillader den nationale eller globale regering at indføre og fastholde frihedsbegrænsende love og regler under dække af covid-19, så har vi et problem. Det har vi nu tilladt i snart to år. Dét er reelt det eneste problem.

“Det er ikke et sundhedstegn at være veltilpasset et gennemgribende sygt samfund.”
Jiddu Krishnamurti (1895-1986)

Det teknokratiske, totalitære coronatyranni, som vi lever i nu, er et gennemgribende sygt samfund. Det er vores etiske ret og pligt at kæmpe imod – og kæmpe sammen side og side for frihed for os selv, vores børn og vores land. Uanset hvad vi i øvrigt måtte være enige eller uenige om.

Det er krig. Det er 3. Verdenskrig. Det er krig med våbengjort sundhed. Det er vertikal krig med nye, stille våben. Og fordi det er en krig som ingen krig tidligere, så har de fleste svært ved at indse krigens realiteter. Denne mangel på indsigt gør, at man bliver et offer eller en aktiv deltager på den forkerte side. Det er en ekstremt velfinansieret, veludtænkt psykologisk informationskrig. Men for hver gang en ny sjæl opdager, hvad der reelt foregår og siger fra, så har vi taget et lille skridt i retning af frihed. Der er stadigvæk håb.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments