Jeg synes, at du skal stemme

Frihedslisten stævner overborgmester Lars Weiss for valgsvindel

At fjerne afkrydsningsfelter fra valgsedler er en ny og åbenlys form for propaganda, som jeg og andre fra Frihedslisten blev ramt af ved Kommunalvalget 2021.

Vi har nu også fået svar på vores klage til Indenrigs- og Boligministeriet, som, ikke overraskende, afviser klagen.

Vi ser os derfor nødsaget til at stævne overborgmester Lars Weiss (A) for valgsvindel i et civilt søgsmål ved Københavns Byret. Da vi ikke forventer en retfærdig dom i byretten, så kan vi lige så godt med det samme anke dommen videre til Østre Landsret. Men vi jo nok nødt til at gennemgå teatret akt for akt.

Weiss er den øverst ansvarlige for de kriminelle valghandlinger i Københavns Kommune.

I modsætning til andre former for propaganda, så er det at fjerne afkrydsningsfelter på en valgseddel decideret ulovligt. Det ønsker vi rettens dom på, ligesom vi, som minimum, ønsker en økonomisk erstatning for de mistede stemmer.

Jeg har i øvrigt endnu ikke fået svar fra Københavns Politi om min politianmeldelse af Københavns Kommune for valgsvindel. Jeg forventer igen ingen hjælp fra deres side.

Den gode nyhed er, at det nu er endnu mere tydeligt, at Danmark er et gennemgribende sygt samfund, hvor beskyttelse af folkets demokratiske frihedsrettigheder har absolut laveste prioritet. Det kan kun motivere til øget vækkelse i befolkningen.

Jeg glæder mig til retssagen og det absurde teater, hvor jeg vil føre bevis for, at når der ikke er et afkrydsningsfelt på en valgseddel, som valgloven kræver, så sænker det alt andet lige forekomsten af krydser i det felt, der ikke er der.

Lad mig skære det endnu mere ud i pap: Man kan ikke sætte et kryds i et felt, der ikke er der. Når man fjerner feltet, så fjerner man reelt personen fra stemmesedlen. Det er ikke raketvidenskab.

Den anden gode nyhed er, at nogen i systemet må have følt sig så truet af vores valgdeltagelse, at de følte sig nødsaget til at gribe til så desperate metoder.

Apropos: For nylig fandt jeg ud af, hvad A egentlig står for som Socialdemokratiets listebogstav. A for Apartheid!

Du kan donere til retssagen mod apartheidborgmesteren via MobilePay til 335544. På forhånd tak.

Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 21 december 2021, 13:43 13:43

kære per, jeg er ikke helt sikker på, at jeg husker korrekt. men jeg synes, det er som, om jeg har oplevet det samme før med, at der ikke var en firkant at sætte kryds i. for et par år siden. det drejede sig også om en ny kandidat, som stillede op. jeg synes, jeg minder, at jeg spurgte, hvad jeg skulle gøre, og de sagde, at det var en fejl, men jeg blot skulle sætte kryds ved siden af kandidatens navn. kandidaten kom da også ind (både i folketinget og kommunalt). men ved ikke om, der er noget, jeg… Read more »