Jeg holder pause fra Facebook

Jeg vil lade julefreden sænke sig og benytte lejligheden til at deaktivere min profil på Facebook. Jeg har i lang tid oplevet, at ulemperne ved at være på Facebook er vokset større og større, mens fordelene er skrumpet mere og mere ind. Nu hvor irritation er den primære følelse, jeg oplever på Facebook, så er … Læs videre Jeg holder pause fra Facebook
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
torsdag, 23 december 2021, 11:01 11:01

Kære Per…dejligt at du er fit for fight igen…TAK for alle dine mange kloge nyhedsbreve…i året’s løb…Er du interesseret i at dine nyhedsbreve stadig vil blive delt på fjæset ? Har du forladt TELEGRAM også ?…Og så ønsker jeg dig en rigtig go’jul..og et helsebringende nyt år…hvor de DANSKE MAGTLIDERLIGE PSYKOPATER… OG…De GLOBALE magtsyge FOLKEBEDRAGERE…får deres velfortjente straf !!