Jeg holder pause fra Facebook

Jeg vil lade julefreden sænke sig og benytte lejligheden til at deaktivere min profil på Facebook.

Jeg har i lang tid oplevet, at ulemperne ved at være på Facebook er vokset større og større, mens fordelene er skrumpet mere og mere ind. Nu hvor irritation er den primære følelse, jeg oplever på Facebook, så er det på tide at holde pause på ubestemt tid.

Jeg vil deaktivere Facebook og Messenger i morgen den 24. december 2021.

Du kan altid finde mig på PerBraendgaard.dk:

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl(@pensam)
torsdag, 23 december 2021, 11:01 11:01

Kære Per…dejligt at du er fit for fight igen…TAK for alle dine mange kloge nyhedsbreve…i året’s løb…Er du interesseret i at dine nyhedsbreve stadig vil blive delt på fjæset ? Har du forladt TELEGRAM også ?…Og så ønsker jeg dig en rigtig go’jul..og et helsebringende nyt år…hvor de DANSKE MAGTLIDERLIGE PSYKOPATER… OG…De GLOBALE magtsyge FOLKEBEDRAGERE…får deres velfortjente straf !!