Julen er propaganda for Satan

Vi fejrede Jul i Danmark længe før, kristendommen kom hertil. Det ser vi stadigvæk i vores juletraditioner, hvoraf mange absolut intet har med kristendom at gøre.

Der er ingen dokumentation for, at Jesus-barnet blev født den 24. december. Det tyder på, at kirken simpelthen har kuppet Julen som propaganda for kristendom.

Ekspert i jødisk historie Christopher Jon Bjerknes mener, at det propagandamæssige formål med etableringen af kristendommen var at udkonkurrere de hedenske eller oprindelige lokale religiøse traditioner og dermed bane vejen for jødernes konge og Israel. Man gik derfor målrettet efter Julen med en strategi om at opsluge og transformere traditionerne, så de mistede deres selvstændige, originale kraft.

Julen er også årets måske mest effektive propaganda for materialisme i form af gaveræs. Materialisme er en af de første former for antihumanisme, idet den har bildt os ind, at vi kan få dækket vores følelsesmæssige, menneskelige behov ved at give eller modtage fysiske ting og sager. Materialisme er modsætningen til spiritualitet, og det er trist, at den gamle Lysfest er blevet så forvrænget af propaganda.

Druk- og ædeorgier, der ødelægger kroppens og åndens sundhed, er også en direkte antispirituel praksis, som vi har lært hører Julen til.

Juleaften er den årlige kulmination på den kristne kirkes antispirituelle undertrykkelse af medlemmerne. I stedet for reel spirituel praksis, der hjælper den enkelte tættere på Gud, så bruger kirken tomme ritualer, ligegyldige salmer og kannibalistisk symbolik (“Jesu blod og legeme”), der i bedste fald er meningsløst og i værste fald decideret satanisk.

I år kræver kirken så coronapas (dvs. “Dyrets mærke”) for adgang. Det betyder, at de få medlemmer af kirken, der reelt bærer Jesus i Ånden og Hjertet, nu er blevet forbudt adgang. Ingen med Ånden på rette sted vil underkaste sig det sataniske krav om coronapas.

Fortællingen om Dyrets mærke er i Johannes’ Åbenbaring.

Kap. 13 vers 16-18: “Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande, så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal. Her kræves der visdom! Den, der har forstand, må regne på dyrets tal, for det er et mennesketal. Dets tal er 666.”

Med andre ord så lever vi i den store undergangstid, hvor Satan gør et sidste, desperat forsøg på at gøre os til hans slaver. Heldigvis venter Lyset på den anden side, så vi skal bare holde ud og være faste i troen.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Inna Zyrina
Inna Zyrina(@inna)
lørdag, 25 december 2021, 9:57 09:57

❤️🤗🤗🤗🤗