Ghislaine Maxwell dømt skyldig

Ghislaine Maxwell er blevet dømt skyldig i fem tilfælde af sex trafficking af teenagepiger for Jeffrey Epstein. Hun kan nu se frem til op til 65 års fængsel. Det beretter Independent.

Som forventet omtaler hverken dommen eller presseomtalerne intet om de mange beviser for, at Maxwell og Epstein ikke “kun” har været et par perverse rige mennesker, men også har arbejdet for i hvert fald den israelske efterretningstjeneste og/eller en privat zionistisk efterretningstjeneste, der udfører sorte operationer. Der burde ellers ikke være så svært, hvis man fulgte pengesporene og de mange fysiske beviser, der er indsamlet i sagen.

Så vidt jeg er orienteret, så handler denne sag reelt om, at den zionistiske efterretningstjeneste og/eller mafia (det er svært at se forskel), har brugt Maxwell & Epstein til at opsætte ‘honningsfælder’ i form af unge teenagepiger, som liderlige, magtfulde rigmænd i festligt lag ikke kunne dy sig for at have sex med, mens pigerne blev lokket med penge og falske løfter om modelkarrierer. De seksuelle møder blev optaget med skjulte kameraer, og optagelserne er efterfølgende blevet brugt (og bliver formentlig stadigvæk brugt) som afpresning til at få den globale, politiske elite til at udføre zionistisk politik.

Ghislaine Maxwell kan se frem til at afsone sin dom i et fængsel, der minder om Disneyland. Hun har formentlig lavet en aftale om, at hun ikke afslører bagmændene mod, at de har skaffet hende optimale levevilkår under afsoningen. Og hvem ved, måske bliver hun lukket ud igen allerede om få år som tak for hjælpen til den zionistiske elite, der reelt styrer verden, men som trods alt er nødt til at forholde sig en lille smule til loven og systemet. Det er nu op til os andre at formidle sandheden om denne sag.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments