Jeg skal i retten igen på mandag

Det drejer sig om mundbindssagen. Jeg vil fortælle dommeren, at jeg er fritaget for mundbind, da jeg oplever kvælningsfornemmelser og vejrtrækningsproblemer alene ved tanken om det. Retsmødet er offentligt. Mere info:
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 1 januar 2022, 18:02 18:02

Først vil jeg gerne ønske dig alt godt i det nye år, specielt på mandag ✨ ! Jeg forstår altså slet ikke hvordan de kan give dig en bøde, jeg troede, at hvis man er fritaget, så er man fritaget, og ingen har ret til at stille spørgsmål ved det ?! Kh Hanne Lisa

søndag, 2 januar 2022, 21:57 21:57

Gode tanker følger med. Er desværre i den anden ende af landet, for ellers ville jeg gerne være der!
Må rimelighed og retten til at trække vejret være med dig!!

søndag, 2 januar 2022, 23:54 23:54

Det videnskabelige forsøg foretaget på rigshospitalet, Danmask-19-studiet, viser, hævet over enhver tvivl, at masker beskytter bæreren 3 promille.

Masker er mao. symbolpolitik. Endvidere har vi IKKE haft nogen epidemi. At blive forkølet hvert 4. år, er ikke nogen epidemi.

Danmask-19-studiet her ikke fået ret meget opmærksomhed i medierne. Hvorfor? Givetvis fordi studiet ikke understøttede narrativet.

https://www.bjarneholm.dk/mundbinds-iq-test/