En analyse af Mette Frederiksens nytårstale 2022

Jeg har nu fået set statsminister Mette Frederiksens nytårstale. Jeg giver her en propagandafaglig analyse af talen. Ligesom Dronning Margrethe i sin nytårstale så lagde Mette Frederiksen også vægt på klimaproblemet. Naturligvis uden et ord om, hvad klimaproblemet reelt er, nemlig en kunstig konstruktion for at øge frygt, kontrol og afgifter. Klimaproblemet er det problem, … Læs videre En analyse af Mette Frederiksens nytårstale 2022
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
tirsdag, 4 januar 2022, 9:16 09:16

Jeg hverken så eller hørte “DRONNINGER-NES’ propaganda…det tåler min psyke ikke længere…Tak for din analyse…der helt sikkert falder ind under “sandhed’s-faktatjek”…og IKKE at forstå…faktatjek på samme “bølgelængde” som msm…der udfører deres cencur…alene for at forhindre at sandheden bliver for tydelig…for befolkningen…som betaler for bedraget !!