En analyse af Mette Frederiksens nytårstale 2022

Jeg har nu fået set statsminister Mette Frederiksens nytårstale. Jeg giver her en propagandafaglig analyse af talen.

Ligesom Dronning Margrethe i sin nytårstale så lagde Mette Frederiksen også vægt på klimaproblemet. Naturligvis uden et ord om, hvad klimaproblemet reelt er, nemlig en kunstig konstruktion for at øge frygt, kontrol og afgifter.

Klimaproblemet er det problem, som det er mainstream-kulturelt acceptabelt at brokke sig over, at politikerne ikke gør nok ved. Det giver politikere som Mette Frederiksen mulighed for at fremstå som om, at de indrømmer nogle fejltrin og nu begynder at handle på de virkelige problemer. Reelt er klimasnakken i talen dog efter min opfattelse blot en distraktion fra de igangværende afsløringer af det store coronabedrag.

Mette Frederiksen lagde ud med at nævne coronaen kort, hvor hun sagde, at der nu er “stigende smitte og mange i isolation”. Jeg tænker så: Kan vi forvente, at flere i 2022 kommer i isolation – også med tvang?

Mette F. påstod derefter, at dansk økonomi er “bomstærk”. Jeg tænker, at det ville min økonomi også være, hvis jeg havde lånt en milliard i banken. Problemet kommer den dag, hvor banken vil have lånet betalt tilbage – med renter. Samme problem gælder for en nation som Danmark, der jo har finansieret coronabesættelsen med gigantiske lån fra besættelsesmagten.

Mette påstod i talen, at vores største og vigtigste udfordring nu er klimakrisen. Mit svar er NEJ, den største udfordring nu er at få sparket den sataniske besættelsesmagt ud af Danmark. Klimafortællingen har kun til formål at skabe og fastholde os i en tilstand af handlingslammende frygt. Dem, der ikke længere er bange nok for coronaen, de skal så propaganderes til at være mere bange for klimaet.

Så kom truslen til de private virksomheder, som Mette F. nu truer med flere CO2-afgifter. Jeg håber, at den kombinerede trussel om coronanedlukninger og CO2-afgifter kan få flere virksomheder til at vågne op i 2022 og bidrage mere aktivt og økonomisk til frihedskampen og folkeoplysningen.

Hvis du vil læse mere om klimabedraget og -propagandaen, så kan jeg i øvrigt anbefale min e-bog Frihedens Pris – Er du så fri, som du tror?

Mette F. sagde da, at de store kriser har lært os, at vi aldrig må tøve. Ha ha ha. Ja, det håber hun! At “tøve” er et andet ord for at tænke sig om. Mette kan ikke lide, når danskerne tænker sig om. Vi skal helst bare gå i panik og gøre, hvad der bliver sagt på Facebook og DR.

I talen forberedte hun os også på mere indvandring i form af arbejdskraft fra udlandet. Indvandringen er efter min vurdering en del af agendaen med at opløse vores nationale identitet og åndelige styrke, så vi lettere kan manipuleres rundt af de globale agendaer.

Mette Frederiksen prøvede derefter at score nogle billige point ved at lægge op til bedre behandling af vores ældre og et radikalt opgør med bureaukratiet på det område. Den falder vi ikke for.

Derefter kom der noget vrøvl om dansk kunst og kultur, som Mette Frederiksen tilsyneladende er glad for, da 99 % af alle kunstnere i Danmark totalt har svigtet deres rolle som udfordrere af systemet under coronabesættelsen. Jeg tænker: Hvor er Kim Larsen og den samfundskritiske ånd, som han stod for??

Så kom turen endelig til coronaen i talen. Mette mener, at det vigtigste her og nu er, at vi først og fremmest skal håndtere coronaen. Det kræver ifølge Mette vacciner, og det tredje stik “er så afgørende”. Jeg håber, at mange af de danskere, der har taget de to første stik i den indbildte tro, at de så ville være ‘færdigvaccineret’, nu totalt har mistet tilliden til Mette Frederiksen og hendes falske løfter om frihed via vacciner, så folket nu konsekvent siger nej tak til stik tre.

Derefter fulgte noget bla bla om Rusland og terrorisme, som Mette mener er et problem, selvom vi er mange, der undrer os over, at der slet ikke har været nogen terrorangreb, siden coronaangrebet startede. Kan det tænkes, at det er de samme, der står bag både medicinal coronaterror og islamistisk flykapringsterror?

Mette Frederiksen havde dog ret i en ting: Vores demokratiske værdier trædes under fode. Det er dog hende selv, der har de store, fascistiske støver på, der tramper hen over alle danske frihedsværdier i coronaens hellige navn.

Nåh ja. Hvis nogen skulle være i tvivl om, hvem der egentlig bestemmer, så afslørede Mette Frederiksen på en måde det ved at kalde den globalistiske organisation EU for ‘klimaunion’, ved at kalde USA for Danmarks vigtigste partner og ved at rose dronningen. Mette er bare særligt god til at give magthaverne udenfor Folketinget alt for stor indflydelse på dansk politik.

Hvor længe vil du blive ved med at tro på de løgnehistorier, der bærer magten i Danmark og resten af verden? Tør du vågne op og mærke, hvor fucked up verden i virkeligheden er? Ja, jeg spørger bare.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl(@pensam)
tirsdag, 4 januar 2022, 9:16 09:16

Jeg hverken så eller hørte “DRONNINGER-NES’ propaganda…det tåler min psyke ikke længere…Tak for din analyse…der helt sikkert falder ind under “sandhed’s-faktatjek”…og IKKE at forstå…faktatjek på samme “bølgelængde” som msm…der udfører deres cencur…alene for at forhindre at sandheden bliver for tydelig…for befolkningen…som betaler for bedraget !!