Coronavirus kan være et biologisk våben målrettet smags- og lugtesansen

Jeg har stadigvæk ikke fået hverken min lugte- eller smagssans tilbage efter, jeg blev syg med, hvad jeg formoder har været det nye coronavirus. Det har fået mig til at spekulere på, om fjernelse af de sanser kan være en en del af formålet, hvis det nye coronavirus er et biologisk våben mod menneskeheden. Jeg … Læs videre Coronavirus kan være et biologisk våben målrettet smags- og lugtesansen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
mandag, 3 januar 2022, 11:24 11:24

Jeg kan tydeligt lugte korruptionen selvom jeg har haft COVID-19. 🙂

Mai
Mai
onsdag, 5 januar 2022, 9:33 09:33

… helt personlige registreringer og teorier : min smagssans (salt, sødt, surt, bittert og umami) fejlede ikke noget under c … men lugtesansen står for noget a la 80% af smagssansen – altså, alle nuancerne ud over de fem basis – og den var væk. Kom igen efter nogle uger – MEN nu oplever jeg det mærkelige, at når jeg bliver påvirket af vaccinerede i mine slimhinder i næsen, mister jeg igen min lugtesans så længe, påvirkningen står på (irritation/smerte og let blødning)… en teori : det er måske noget med spikeproteinet ? Hvis vi antager, at det er et… Read more »