Hvis nogen af jer er på LinkedIn, så må I i særlig grad meget gerne hjælpe med at dele links til mine blogindlæg der

Vi har brug for at få erhvervslivet engageret i frihedskampen! LinkedIn, der er ejet af Microsoft og medlem af World Economic Forum, har desværre slettet og censureret min profil uden mulighed for, at jeg kan vende tilbage til den platform.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]