Coronabedraget prøver at gøre Mørket til Lys – og Lyset til Mørke

Vejen til Lyset går gennem Mørket. Vejen til det sande Lys går gennem det mørkeste Mørke.

Coronaen er tidens store gave fra Gud pakket ind i satanisk forførelse.

Gaven er, at det aldrig har været mere tydeligt at indse det mørkeste Mørke end nu. Coronaen er det mørkeste Mørke! Det er satanisk fra start til slut.

Coronaen er den store test, der tvinger hver enkelt af os til at vælge side mellem Mørket og Lyset. Det kræver dog, at man opdager, at der er tale om et valg. Det kræver, at man tør se Mørket i øjnene. Det tør man, når man er i kontakt med Lyset. På den måde motiverer Coronamørket til bedre kontakt med Guds Sande Lys, som er den fælles bevidsthed, som vi alle er en lille del af.

Nå, men dette indlæg havde jeg egentlig tiltænkt alle dem, der stadigvæk sover. Det første trin – at indse at Coronaen er drevet af det dybeste Mørke – er det sværeste trin. Det er derfor vigtigt at være venlig ved sig selv, ligesom os, der er vågne fortsat skal være venlige og tålmodige med dem, der endnu ikke er vågnet. Vækkelse kan ikke tvinges frem. Vækkelse kan kun ske i sit eget tempo, og det tempo er individuelt.

Det kan hjælpe at vække Ånden direkte via meditation og religiøse studier. Det er her vigtigt at vælge en retning, der omfatter bevidsthed om den spirituelle kamp mellem Lyset og Mørket. Buddhisme mangler dette aspekt, hvilket gør mange buddhister mere modtagelige for Mørket – i hvert fald i dets verdslige manifestationer. Kristendom er blevet ødelagt af kirkedom, men der er stadigvæk værdifuld indsigt at hente i Det Nye Testamente samt de tekster, der blev censureret af magthaverne og derfor ikke kom med i Biblen.

Jesus var sej i sin kamp mod satanisk manipulation og uretfærdighed, og hans ånd lever stadigvæk som Yehoshua, der kan guide hver enkelt af os gennem Mørket!

Det første trin er særligt svært, da den sataniske kult, der sandsynligvis står bag coronaprojektet, er så ekstremt magtfuld i den social-økonomiske verden, at det sande Mørke fremstår som et falsk lys i form af test, vacciner, mundbind, hensyn, afstand, isolation, osv. Det er også en stor forhindring, at os, der gør modstand mod det sande Mørke og går imod strømmen, bliver opfattet af de hypnotiserede masser som fanget af et egoistisk mørke eller som psykisk handicappede. Det er ikke rart at blive opfattet sådan af sine medmennesker. Det er derfor fristende at falde tilbage i folden.

Det er ikke let at tage det første trin, men det er muligt, hvis du tager små skridt i et åndeligt styrkende fællesskab. Yehoshua er med os!

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments