Optimal sundhed: Hvor tit bør en mand “komme”?

Hvis man ikke har andet at gå op i, så kan man jo bruge sin tid på at fundere over, hvad der mon er den sundhedsmæssigt optimale hyppighed for en mands ejakulationer. 🙂 Forskning viser, at mindst 21 udløsninger pr. måned er forbundet med den laveste risiko for at udvikle prostatakræft. Det svarer til 4-5 … Læs videre Optimal sundhed: Hvor tit bør en mand “komme”?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]