Corona: Det lysner, men der er lang vej igen

Godt nyt: Det lysner i coronamørket. Ekstra Bladet indrømmede i deres lederartikel i går, at de har fejlet i deres dækning af coronasituationen. Avisen indrømmer, at de ukritisk har videreformidlet meldingerne fra myndighederne og politikerne. Baggrunden for indrømmelsen er afsløringer af Statens Serum Instituts sundhedsfaglige vildledning og bedrageriske propaganda, hvor de har fordrejet coronatallene, så … Læs videre Corona: Det lysner, men der er lang vej igen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anita Jacobsen
søndag, 9 januar 2022, 1:10 01:10

Bliv ved med dit oplysende arbejde. Bliv ved med at tro på, at det hjælper. Jeg håber, at flere og flere mennesker ikke bare i Danmark men også i andre lande formår at vriste sig ud af og væk fra frygten og får det mod og den energi, der skal til for at kæmpe for, at fornuften får lov at råde, at der igen kommer proportionalitet i den måde, der forvaltes på i Danmark, at dem, som er blevet tildelt magt ikke fortsat lader sig forblænde men er kritiske og træffer afgørelser på et tilstrækkeligt oplyst grundlag. Jeg er lige… Read more »