Vaccination bør altid være frivillig: Vi vil ikke være vaccinejunkier!

Flere politiske ledere rundt omkring i verden taler for obligatorisk covid-19-vaccination af deres befolkninger. Nogle lande har allerede indført det for nogle grupper. De politiske ledere mener, at obligatorisk vaccination er den eneste vej ud af coronapandemien. Heldigvis møder denne politiske holdning stor modstand i Danmark. Spørgsmålet er bare, hvor længe Danmark kan stå imod et stigende globalt pres for tvangsvaccinerne. Situationen understreger vigtigheden af globalt samarbejde i frihedsbevægelsen.

Det er min klare holdning, at vaccination, uanset typen af vaccination, altid bør være frivilligt. Det samme gælder alle andre former for forebyggende behandling med lægemidler.

Opfattelsen af, at covid-19-vaccinerne fra Pfizer og Moderna er den eneste vej til håndtering af pandemien, skyldes struktureret bedrag med forskning og godkendelsesprocedurer, sundhedsfaglig vildledning fra korrupte myndigheder samt en alt for velvilligt samarbejdende presse i udførelsen af propagandaen for coronavirus’ farlighed og vaccinernes effekt og sikkerhed.

Frivillig vaccination betyder, at det ikke må have nogen som helst konsekvenser for adgangen til samfundet, om man er vaccineret eller ej. Kompulsiv tvang, hvor man kræver vaccination for adgang til samfundet, er også tvang. Tvang behøver ikke foregå med vold og spændetrøje.

Nu hvor det er afsløret, at covid-19-vaccinerne ikke forhindrer hverken smitte eller sygdom, og hvor det eneste, man som vaccineret kan håbe på er et mildere covid-19-sygdomsforløb, så er det på tide med en mere helhedsorienteret tilgang til forebyggelse af alvorlig covid-19. Spørgsmålet er, hvad man kan gøre ud over at blive vaccineret for at forebygge alvorlig covid-19-sygdom. Det er så her, hvor bl.a. ernæring kommer ind i billedet. Det har jeg skrevet en hel rapport om, som du kan læse gratis her.

Noget andet, som der bør meget mere fokus på, er, hvordan immunforsvaret reagerer over tid på covid-19-vaccination. I bedste fald kan man håbe på en specifik øget modstandskraft mod covid-19 i de første uger efter hver sprøjte. Derefter falder immuniteten hurtigt ned til niveauet for ikke-vaccinerede og videre ned under det niveau. Det betyder, at vaccinerede kan risikere at blive afhængige af regelmæssige “boostere” for at have en nogenlunde normal modstandskraft mod covid-19, dvs. på højde med en ikke-vaccineret. Vi nærmer os da definitionen på narkomani og afhængighed, idet man som vaccineret bliver afhængig af sprøjterne for at fungere normalt.

Og jeg har her slet ikke skrevet om risikoen for alvorlige bivirkninger ved de såkaldte vacciner.

Hvis man indfører obligatorisk vaccination mod covid-19 i Danmark, så risikerer man reelt at gøre en hel befolkning til vaccinejunkier. Det er absolut ikke til gavn for folkesundheden. Det er udelukkende til gavn for vaccineproducenterne og for dem, der udvikler og kontrollerer den totalitære, teknokratiske teknologi, der skal varetage overvågningen og kontrollen af den nye menneske, der via “vaccinerne” er koblet på netværket og den kunstige intelligens, vi i fremtiden kan risikere bliver vores globale konge.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments