Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Vaccination bør altid være frivillig: Vi vil ikke være vaccinejunkier!

Flere politiske ledere rundt omkring i verden taler for obligatorisk covid-19-vaccination af deres befolkninger. Nogle lande har allerede indført det for nogle grupper. De politiske ledere mener, at obligatorisk vaccination er den eneste vej ud af coronapandemien. Heldigvis møder denne politiske holdning stor modstand i Danmark. Spørgsmålet er bare, hvor længe Danmark kan stå imod […]

Flere politiske ledere rundt omkring i verden taler for obligatorisk covid-19-vaccination af deres befolkninger. Nogle lande har allerede indført det for nogle grupper. De politiske ledere mener, at obligatorisk vaccination er den eneste vej ud af coronapandemien. Heldigvis møder denne politiske holdning stor modstand i Danmark. Spørgsmålet er bare, hvor længe Danmark kan stå imod […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x