Dødeligheden stiger i Danmark, og det kan skyldes vaccinerne

Flere uafhængige læger har baseret på officielle data analyseret sig frem, at dødeligheden er steget markant i Danmark. Det er bl.a. Henrik Dietz og Vibeke Manniche, der har foretaget disse analyser. Stigningen i dødelighed begyndte, da covid-19-vaccinerne blev introduceret. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at bivirkninger til vaccinerne er årsag til alle de ekstra dødsfald. … Læs videre Dødeligheden stiger i Danmark, og det kan skyldes vaccinerne
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
onsdag, 12 januar 2022, 10:10 10:10

Så enig 👍 Nej, aldrig i livet skal den vaccine ind i min krop 👎
SIG NEJ TAK TIL VACCINEN
Pøj pøj med din nye uddannelse Per – holistisk sundhedsvejleder, som starter i dag 🙏💖
Stort knus og kram til dig 😘💜😍🤗
Hanne

Lene Riber
onsdag, 12 januar 2022, 12:58 12:58

tak for alt du sender/Lene

Nayasfar
onsdag, 12 januar 2022, 17:53 17:53

Stigningen af dødeligheden i Danmark, har fuldt stigningen af trafikken på denne hjemmeside.
think about it