Dødeligheden stiger i Danmark, og det kan skyldes vaccinerne

Flere uafhængige læger har baseret på officielle data analyseret sig frem, at dødeligheden er steget markant i Danmark. Det er bl.a. Henrik Dietz og Vibeke Manniche, der har foretaget disse analyser.

Stigningen i dødelighed begyndte, da covid-19-vaccinerne blev introduceret. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at bivirkninger til vaccinerne er årsag til alle de ekstra dødsfald. Den stigende dødelighed kan også være en konsekvens af selve coronapolitikken, dvs. en konsekvens af bl.a. nedlukning, social isolation, forsinket diagnose og behandling af livstruende sygdom samt den generelle frygt og stress, der er forbundet med at leve i et samfund, der i stigende grad bliver ufrit og totalitært.

Hvis vi skal vide med sikkerhed, hvor meget vaccinerne øger dødeligheden, så kræver det forskning af en type og varighed, som ikke er udført. At denne forskning ikke er udført, inden vaccinerne blev rullet ud med noget, der er så tæt på tvangsvaccination, man kan komme uden at bruge fysisk vold og magt, er i sig selv dybt kritisabelt. Vores magthavere, ikke kun i Danmark men i hele verden, har i stedet valgt at stole blindt på et medicinalfirma som Pfizer, der er dokumenteret kriminel, dokumenteret har fusket med deres covid-19-vaccinestudier, som tjener styrtende på vaccinesalget, som er juridisk immune for erstatningskrav for bivirkninger, og som holder data skjult for offentligheden.

Hvis du overvejer at lade dig vaccinere (igen), så er det helt klart min anbefaling, at du siger nej tak. Det sundeste er at huske at sige nej tak til det første “tilbud” om vaccine. Hvis du ikke har mærket nogle bivirkninger ved dine første stik, så kan det tyde på, at du har fået væsker fra nogle af de produktioner, der ikke indeholder de mest aktive (dvs. sundhedsskadelige) komponenter. Fravær af bivirkninger betyder således ikke, at du kan tåle vaccinerne. Det kan simpelthen betyde, at du har været heldig indtil videre. Det er samme koncept som russisk roulette. Før eller siden vil også du blive ramt.

Der er ikke umiddelbart nogen mulighed for at teste, hvilken type vaccine man har fået – ud over at finde ud af, hvilket batchnummer man har fået og sammenligne det med hyppigheden af bivirkninger ved forskellige batchnumre. Et andet mål er, om man har mærket alvorlige bivirkninger såsom hjertebetændelse i perioden efter stikket. Hvis man har mærket det, så tyder det desværre på, at man har fået noget skadeligt ind i kroppen, som ikke kan trækkes ud igen. Der findes desværre ikke en vaccineabort for denne nye type nanoteknologiske indsprøjtninger. Du kan dog formentlig reducere risikoen for skadevirkninger på længere sigt ved at optimere dit immunforsvar og inflammationsforsvar med optimal ernæring og sund levevis generelt. Jeg vil heller ikke udelukke, at alternativ behandling, der øger den vitale livsenergi, chi, kan have en gavnlig virkning i den forbindelse.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
onsdag, 12 januar 2022, 10:10 10:10

Så enig 👍 Nej, aldrig i livet skal den vaccine ind i min krop 👎
SIG NEJ TAK TIL VACCINEN
Pøj pøj med din nye uddannelse Per – holistisk sundhedsvejleder, som starter i dag 🙏💖
Stort knus og kram til dig 😘💜😍🤗
Hanne

Lene Riber
onsdag, 12 januar 2022, 12:58 12:58

tak for alt du sender/Lene

Nayasfar
onsdag, 12 januar 2022, 17:53 17:53

Stigningen af dødeligheden i Danmark, har fuldt stigningen af trafikken på denne hjemmeside.
think about it