Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Dødeligheden stiger i Danmark, og det kan skyldes vaccinerne

Flere uafhængige læger har baseret på officielle data analyseret sig frem, at dødeligheden er steget markant i Danmark. Det er bl.a. Henrik Dietz og Vibeke Manniche, der har foretaget disse analyser. Stigningen i dødelighed begyndte, da covid-19-vaccinerne blev introduceret. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at bivirkninger til vaccinerne er årsag til alle de ekstra dødsfald. […]

Flere uafhængige læger har baseret på officielle data analyseret sig frem, at dødeligheden er steget markant i Danmark. Det er bl.a. Henrik Dietz og Vibeke Manniche, der har foretaget disse analyser. Stigningen i dødelighed begyndte, da covid-19-vaccinerne blev introduceret. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at bivirkninger til vaccinerne er årsag til alle de ekstra dødsfald. […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x